''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Οι χριστιανικές...τρομοκρατικές ομάδες και το Κοράνι

Οι χριστιανικές...τρομοκρατικές ομάδες και το Κοράνι
του Κώστα Ζαφειρίου
Στην ιστοσελίδα "το Ισλάμ για Έλληνες" διαβάσαμε άρθρο του Αχμάντ Ελντίν (ισχυρίζεται ότι είναι έλληνας μουσουλμάνος ) με τίτλο:«Γιατί οι Χριστιανικές τρομοκρατικές οργανώσεις δεν αποκαλούνται «Χριστιανιστικές»;»
Ακολουθεί το άρθρο:

«Στο άκουσμα της πρότασης «τρομοκρατική οργάνωση» τι θα σκεπτόμασταν άραγε; Θα σκεπτόμασταν μια οργάνωση που σφάζει στο όνομα του Ιησού και του αγίου πνεύματος; Φυσικά και όχι. Και είναι πολύ λογικό όταν βομβαρδιζόμαστε καθημερινά από «νέα» για το τι εστί τρομοκρατική οργάνωση. Η τρομοκρατική οργάνωση, για πολλούς, πρέπει να απαρτίζεται από Μουσουλμάνους. Όταν δεν έχουμε Μουσουλμάνους τρομοκράτες τότε η είδηση δεν πουλάει.
Γνωρίζουμε πλέον απέξω και ανακατωτά την Μπόκο Χαράμ, την Αλ Κάηντα, την ISIS και άλλες παρόμοιες αιρετικές Χαρητζιτικές τρομοκρατικές οργανώσεις. Αλλά ποιος ξέρει και κατά πόσο γνωρίζει τον «αντιστασιακό στρατό του Κυρίου»;
Ο «αντιστασιακός στρατός του Κυρίου» είναι μια Χριστιανική οργάνωση που τα μέλη της λαμβάνουν οδηγίες, όπως υποστηρίζουν, από τον Ιησού και το άγιο πνεύμα. Καθήκον τους είναι να βιάσουν, να σκοτώσουν και να απαγάγουν έτσι ώστε να έλθει το «βασίλειο των Ουρανών». Είναι «αγωνιστές», όπως λένε. [1]
Το μιντιακό κατεστημένο δεν τολμά να περιγράψει την συγκεκριμένη οργάνωση ως «Χριστιανική τρομοκρατική οργάνωση» παρόλο που οι συγκεκριμένοι Χριστιανοί τρομοκράτες συνδέουν τις πράξεις τους με τον Χριστιανισμό και τις διδασκαλίες της βίβλου .
Το μιντιακό κατεστημένο της ψευτο-δημοσιογραφίας, όχι απλά κλείνει τα μάτια στον Χριστιανικό αυτοπροσδιορισμό των τρομοκρατών, αλλά θα μπει και στην διαδικασία να αθωώσει τη θρησκεία του Χριστιανισμού από τις πρακτικές των τρομοκρατών λέγοντας ότι πρόκειται για «αιρετική εγκληματική σέκτα». Τα δυο μέτρα και σταθμά είναι εύκολο να παρατηρηθούν. Από την μια έχουμε «Ισλαμική» οργάνωση από την άλλη δεν έχουμε «Χριστιανική» παρά μόνο εγκληματική «αιρετική» σέκτα.»

ierovima.gr: Δεν θα σχολιάσουμε επί του παρόντος το άρθρο, απλά θα αντιπαραθέσουμε από την ίδια ισλαμική ιστοσελίδα τα εξής:

Στο λίνκ που ακολουθεί (http://islamforgreeks.org/2012/03/24/myth-islamic-terrorism/) διαβάζουμε αποσπάσματα από το Κοράνιο:

« «Ο Αλλάχ Εχει Απαγορέψει να αφαιρείτε άδικα ζωή ανθρώπου. Αυτό σας Συνιστά και μακάρι να το συλλογιστείτε.»Κοράνιο 6:151

Το Ισλάμ θεωρεί όλες τις μορφές ζωής ιερές. Ωστόσο, η ιερότητα της ανθρώπινης ζωής, της παρέχεται μια ξεχωριστή θέση. Το πρώτο και πρώτιστο βασικό δικαίωμα του ανθρώπου είναι το δικαίωμα του ζην. Το ένδοξο Κοράνιο λέει:
«Όποιος αφαιρέσει ζωή κάποιου που δεν αφαίρεσε ζωή ή διέφθειρε την γη είναι σαν να σκοτώνει τον κόσμο όλο. Κι όποιος σώσει ζωή είναι να σώζει τον κόσμο όλο.» Κοράνιο 5:32»
Διαβάζοντας τα παραπάνω, κάθε λογικός άνθρωπος αντιλαμβάνεται ότι το Κοράνι, επιτρέπει σε μουσουλμάνο να αφαιρεί τη ζωή ανθρώπου, αρκεί να επικαλεστεί ότι «την αφαίρεσε δίκαια». Και τον συλλογισμό αυτό επιβεβαιώνει το παρακάτω που αναφέρεται επίσης στο Κοράνιο: «Όποιος αφαιρέσει ζωή κάποιου που δεν αφαίρεσε ζωή ή διέφθειρε την γη...».
Δηλαδή αν μουσουλμάνος σκοτώσει κάποιον επειδή... αφαίρεσε τη ζωή κάποιου ή «διέφθειρε τη γη», δεν τίθεται θέμα...


  • Από  ierovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου