''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Γιατί η Μέρκελ πηγαίνει εκτάκτως στον Ομπάμα;

Μόλις μια μέρα μετά την παρέμβαση Ομπάμα για την Ελλάδα, προγραμματίστηκε έκτακτη επίσκεψη της Μερκελ στις ΗΠΑ. Η παρέμβαση Ομπάμα για την Ελλάδα δεν θεωρείται οτι έγινε σε μια τυχαία χρονική στιγμή, ενώ περιείχε έντονη κριτική προς το Βερολίνο για το θέμα της λιτότητας.

Πρώην αιχμάλωτος της ISIS αποκαλύπτει: Οι τζιχαντιστές προετοιμάζονται για χτύπημα μεγαλύτερο των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου.

Ένας Βρετανός φοιτητής ιατρικής, ο οποίος κατάφερε έστω για ένα μικρό διάστημα να κερδίσει την εμπιστοσύνη των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους,

Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝΟΥΣ ΗΡΩΙΝΗΣ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


1024872_569709fa4f3e68f6c9312caf1ba61f30
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Εκτός από την μεταφορά λαθρομεταναστών η τουρκική μαφία έχει επιδοθεί τα τελευταία χρόνια σε μια τεράστια επιχείρηση προώθησης ναρκωτικών προς την ελληνική πλευρά και μέσω Ελλάδας στις υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

''Να σταματήσουν οι σπασμωδικές κινήσεις εναντίον της Ρωσίας''

''Να σταματήσουν οι σπασμωδικές κινήσεις εναντίον της Ρωσίας''
Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να σταματήσει τις «σπασμωδικές» δράσεις εναντίον της Ρωσίας.
Αυτό τονίζει ο νέος έλληνας υπουργός Εξωτερικών, προσθέτοντας πάντως ,όπως αναφέρει το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων AFP, ότι η Ελλάδα δε θα μπορούσε να αγνοήσει την εξωτερική πολιτική της ΕΕ.

Η «αμαρτία» του γερο-Αυγουστίνου που κτύπησε τον Διάβολο!

Ένας ευλογημένος αγιορείτης μοναχός, ο γερο Αυγουστίνος ο Ρώσος (1882-1965), ήταν πολύ ενάρετος, πολύ ταπεινός και πολύ αγωνιστής.