''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Νέος αρχιδιαιτητής της Super League ο Σκοτσέζος που έστειλε μέιλ στον Πάπα

Νέος αρχιδιαιτητής της Super League ο Σκοτσέζος που έστειλε μέιλ στον Πάπα
Οπως αναφέρει το sport24.gr ο Σκοτσέζος Χιου Ντάλας θα είναι ο νέος αρχιδιαιτητής της Super League. Η καριέρα του ταραχώδης, αλλά σε αυτήν ξεχωρίζει μεταξύ άλλων ένα μειλ στον Πάπα! 
Από τον Ιούνιο του 2009 ως τον Νοέμβριο του 2010, ο Ντάλας ήταν υπεύθυνος διαιτησίας στην Σκωτσέζικη Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, μέχρι που η Καθολική Εκκλησία της Σκωτίας απαίτησε την απομάκρυνσή του μετά από ένα "χυδαίο" mail στο οποίο αναφερόταν στον Πάπα.

Η τηλεόραση συνδέεται με την αντικοινωνική προσωπικότητα.

thleorash_425x
Αντικοινωνική, επιθετική και εγκληματική συμπεριφορά είναι πιθανότερο να εκδηλώσουν όταν ενηλικιωθούν, παιδιά και έφηβοι που παρακολουθούν πολλή τηλεόραση, σύμφωνα με...
μια νεοζηλανδική επιστημονική έρευνα.

Κωνσταντινούπολη: Περιοδικό καλεί τους Τούρκους να καταταχθούν στο ΙΚΙΛ.

«Οι άνθρωποι σε όλη την Τουρκία συγκλονίστηκαν από την είδηση ότι ανώτερα στελέχη του περιοδικού «Tevhid», που είναι γνωστό για τη συγγένεια... που έχει με το «Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και του Λεβάντε»-ΙΚΙΛ, έκανε έκκληση για τζιχάντ στους υποστηρικτές και αναγνώστες του, σε εκδήλωση που διοργάνωσε για τις πρόσφατες εορτές της ‘Eid’ [έναρξη ραμαζανιού] τη Δευτέρα στην Κωνσταντινούπολη.

«Καζάνι» που βράζει ο πλανήτης.

«Καζάνι» που βράζει ο πλανήτης, με τις εστίες έντασης στη Μέση Ανατολή και τη βόρεια Αφρική να αναζωπυρώνονται, το αίμα αμάχων να ρέει άφθονο και τους ειδικούς να αποδίδουν ευθύνες...
... για το εκρηκτικό αυτό κλίμα στην εξέγερση των σουνιτών τζιχαντιστών σε Ιράκ και Συρία και γενικότερα στην αφύπνιση του μουσουλμανικού κόσμου.

Τα μυστηριώδη σπήλαια του Αγίου Όρους (Βίντεο)

Η θέση του Άθω μετά από την απελευθέρωσή της από τους Τούρκους καθορίστηκε στη διάσκεψη του Λονδίνου του 1912: το Άγιο Όρος δηλώνεται ως ανεξάρτητη πολιτεία, η οποία βρίσκεται κάτω από την προστασία της Ρωσίας.

Με τη συνθήκη της Λοζάνης το 1923 αποφασίστηκε η ένωση του Άθω στο Eλληνικό κράτος. Από το 1926 το ιερό βουνό έγινε συστατικό μέρος της Ελλάδας. Κατά τη Χιτλερική περίοδο τα μοναστήρια του Άθω διατήρησαν την αυτονομία τους και δεν υπέφεραν από την έλλειψη υλικών.

Πώς να καταστρέψετε αποτελεσματικά το παιδί σας!

Πώς να καταστρέψετε αποτελεσματικά το παιδί σας!
* Από μικρό να μην του αρνείστε τίποτα. Δίνετέ του ό,τι επιθυμεί, ό,τι ζητάει, ιδίως όταν πεισματώνει και κλαίει. Έτσι θα μεγαλώσει και θα πιστεύει πως οι άλλοι του οφείλουν τα πάντα, πως έχει μόνο δικαιώματα.

* Όταν αρχίσει να ξεστομίζει βρισιές, εσείς να γελάτε. Έτσι θα του δώσετε να καταλάβει ότι είναι πολύ έξυπνο!

Καρπούζι Vs Μύκητες του δέρματος σημειώσατε 1!

Καρπούζι Vs Μύκητες του δέρματος σημειώσατε 1!
Κι όμως κάνει θαύματα
Το καρπούζι είναι το τέλειο δροσιστικό φρούτο του καλοκαιριού όμως οι ιδιότητές του δεν αρέσκονται μόνο στο να μας ανακουφίζει από τη ζέστη.

Ποιος είναι ο Σκοπός του Χριστιανισμού;

Ποιος είναι ο Σκοπός του Χριστιανισμού;
Η Θέωση του ανθρώπου είναι ο σκοπός του Χριστιανισμού. Η Οικονομία της Αγίας Τριάδος έχει σκοπό τη θέωση του ανθρώπου και δια του θεούμενου ανθρώπου την ένωση όλων των δημιουργημάτων με το Θεό.

Μία εικόνα χίλιες λέξεις - Ο 11χρονος που έκανε τους γιατρούς να υποκλίνονται μπροστά του!

Μία εικόνα χίλιες λέξεις - Ο 11χρονος που έκανε τους γιατρούς να υποκλίνονται μπροστά του!
Η φωτογραφία με τους γιατρούς να υποκλίνονται σε ένα παιδί έξω από το χειρουργείο είναι συγκλονιστική από μόνη της και δε χρειάζεται πολλά λόγια.
Το μόνο που αξίζει να αναφερθεί είναι ο λόγος που οδήγησε τόσους επιστήμονες να κάνουν αυτήν την κίνηση.

"Μπλόκο" στη Χίο σε γνωστή τραγουδίστρια από Τουρκία! Γιατί δεν της επέτρεψαν την είσοδο


"Μπλόκο" στη Χίο σε γνωστή τραγουδίστρια από Τουρκία! Γιατί δεν της επέτρεψαν την είσοδο
Η γνωστή ποπ τραγουδίστρια της Τουρκίας Μπενγκιού (Bengu) δεν έγινε δεκτή στη Χίο λόγω της σφραγίδας για visa από το ψευδοκράτος «ΤΔΒΚ» που είχε στο διαβατήριό της.
Η 35χρονη Τουρκάλα σταρ -που ήταν σε διακοπές στο Çeşme στη Σμύρνη - είπε ότι αντιμετωπίζει φυσιολογικά το θέμα και τόνισε ότι πριν να τελειώσει το καλοκαίρι θα δοκιμάσει να έλθει ξανά στο νησί.

Η αθεΐα:Το "καύχημα" της εποχής μας

Η αθεΐα:Το "καύχημα" της εποχής μας
Του Αειμνήστου ΦΩΤΙΟΥ ΚΟΝΤΟΓΛΟΥ

«Ω, άπιστοι, δεν είσθε δύσπιστοι. Είσθε οι πλέον εύπιστοι!
Δέχεσθε τα πιο απίθανα, τα πιο παράλογα, τα πιο αντιφατικά,
για να αρνηθήτε το θαύμα, την Αλήθεια».

Άγιος Αυγουστίνος

Νυξ αφεγγής τοις απίστοις, Χριστέ, τοις δε πιστοίς φωτισμός.

Αθεΐα! Τίτλος μεγάλος και καύχημα για τον σημερινόν άνθρωπο. Όποιος τον αποχτήσει (και για να τον αποχτήσει, φτάνει να χειροτονηθεί μοναχός του άπιστος),γίνεται παρευθύς στα μάτια των άλλων σοφός, κι' ας είναι αμόρφωτος, σοβαρός, κι' ας είναι γελοίος, επίσημος κι' ας είναι αλογάριαστος, υπεράξιος κι' ας είναι ανάξιος, επιστήμονας κι' ας είναι κουφιοκέφαλος.

Το Κοράνι και η Ορθόδοξη Εκκλησία


Το Κοράνι και η Ορθόδοξη Εκκλησία
Από αναγνώστη μας, ο οποίος προτίμησε να κρατήσει την ανωνυμία του, εστάλη η εξής επιστολή.

Αγαπητέ κύριε Θεοχάρη,
Μορφή εθίμου αρχίζει να παίρνει η προσφορά από ορθόδοξους ιεράρχες του Κορανίου, του ιερού βιβλίου του Ισλάμ, σε μουσουλμάνους κληρικούς, κατά την πραγματοποίηση εθιμοτυπικών επισκέψεών σε αυτούς.

Δήλωση βόμβα ουκρανού πιλότου: "EΓΩ ΕΡΙΞΑ ΤΟ ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΟ BOEING".

ΗΞΞΚ
Πορφύρης Δ Σταφυλά  Π
Γερμανικά και ρωσικά μέσα αποδίδουν μια δήλωση ομολογία ενοχής σε ουκρανό πιλότο. Σύμφωνα με την μια εκδοχή σε συνέντευξή του στο Wahrheit fuer Deutschland ο ουκρανός πιλότος...
ενός μαχητικού Soukhoï Su-25 ανέλαβε την ευθύνη για την κατάρριψη του Boeing των Malaysia Airlines στις 17 Ιουλίου στην Ανατολική Ουκρανία. Άλλη πηγή τον φέρει να ομολόγησε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.