''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

«Τα δεινά χρόνια πλησιάζουν… σαν στρατιώτες του Χριστού μας οφείλουμε να προετοιμασθούμε»


*Λόγοι ενός «αγίου» Γέροντα που μας καλεί να προετοιμαστούμε, με πίστη στο Θεό και ταπείνωση, για τις δύσκολες μέρες που έρχονται στον κόσμο..

Αυτό που δεν έκαναν ποτέ οι Νατοϊκοί το έκαναν οι Ρώσοι…Βαρυσήμαντη δήλωση Υπέρ της Ελλάδος για τις Παραβιάσεις στο Αιγαίο!

Russian and Greek Foreign Ministers meeting 
Αυτό που χρόνια τώρα αρνούνται να το κάνουν οι Νατοϊκοί  φίλοι και Σύμμαχοί μας το έκαναν με μια βαρυσήμαντη δήλωση ο Υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας  Λαβρόφ κατά την διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας με τον Έλληνα ομόλογό του  Ν.Κοτζιά όταν ο τελευταίος του διαβίβασε τα συλλυπητήρια  του για τον θάνατο του Ρώσου Χειριστού του Μαχητικού SU-24!

Πώς θα αντιμετωπίσετε, οι ίδιοι, τη δική σας μελαγχολία;

Πώς θα αντιμετωπίσετε, οι ίδιοι, τη δική σας μελαγχολία;
Παρόλο που μόνο ένας ειδικός μπορεί να κρίνει αν χρειάζεται η κατάσταση φαρμακευτική υποστήριξη, υπάρχουν και άλλες μέθοδοι να βοηθήσετε τον εαυτό σας, όταν νιώθετε στο ναδίρ της ψυχικής σας διάθεσης.

O ρώσος πιλότος που διασώθηκε:θα μείνω στη Συρία θα πολεμήσω..έχω ένα χρέος να εξοφλήσω στον κυβερνήτη μου που σκοτώθηκε ΒΙΝΤΕΟ

Rescued pilot of the Russian Air Force's Su-24 jet, Captain Konstantin Murakhtin, center, answers journalists' questions at Khmeimim Air Base in Latakia. © Dmitriy Vinogradov
O Konstantin Murakhtin ο ένας από τους 2 ρώσους πιλότους του Su-24 αυτός που διασώθηκε...