''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Έλληνας 102 ετών ο γηραιότερος οδηγός της Ευρώπης

Έλληνας 102 ετών ο γηραιότερος οδηγός της Ευρώπης
Απόλυτα φυσιολογικό θεωρεί ο Χαράλαμπος Ράλλης το γεγονός ότι σε ηλικία 102 ετών εξακολουθεί να οδηγεί αυτοκίνητο.

Ο τρομερός κουρσάρος Χαϊρεντίν Μπαρμπαρόσα ή αλλιώς «Κοκκινογένης» που για λογαριασμό του Σουλεϊμάν του «Μεγαλοπρεπή» έσφαξε χιλιάδες άμαχους Έλληνες νησιώτες


Ο Μπαρμπαρόσα από τη Λέσβο που έγινε ναύαρχος του οθωμανικού στόλου!

Φόβος και τρόμος των νερών του Αιγαίου και της Μεσογείου, ο ναυτικός και έμπορος αρχικά Χαϊρεντίν Μπαρμπαρόσα έζησε μια ζωή βγαλμένη από κινηματογραφική ταινία.

Ετοιμάζεται το νέο Κανάλι της Κωνσταντινούπολης.

Λεπτομέρειες παρουσιάστηκαν πρόσφατα από την κατασκευή και την οριοθέτηση των σχεδίων για το έργο του Καναλιού της Κωνσταντινούπολης, αναφέρει η ηλεκτρονική διεύθυνση της τουρκικής εφημερίδας dailysabah.com. Όλες οι μελέτες πραγματοποιούνται  από  ομάδα εμπειρογνωμόνων, που έχουν ως στόχο  την  κατασκευή  ενός έργου  φιλικού στο περιβάλλον και συνάμα σύγχρονου.

Πιο εύκολα πας στον Παράδεισο, παρά στην κόλαση...

Εμείς οι Χριστιανοί είμαστε το πρόβλημά μας και το πρόβλημα των άλλων. Επειδή είναι δύσκολο να διορθώσουμε τον εαυτό μας προτιμούμε να διορθώνουμε τον άλλον.

Νικηφόρος Φωκάς: Ο «Λευκός Θάνατος» του Ισλάμ - Ο Χριστιανός ηγέτης που λείπει σήμερα από την ανθρωπότητα.

Ο Νικηφόρος Φωκάς γεννήθηκε περί το 912 στην Καππαδοκία και ήταν γόνος της φημισμένης οικογένειας των Φωκάδων, πολλά μέλη της οποίας κατέλαβαν υψηλά αξιώματα στην αυτοκρατορία και αναδείχθηκαν στον στρατιωτικό αλλά και πολιτικό τομέα.

Τα superfoods των Αρχαίων Ελλήνων -Σκόρδο, κρεμμύδι και άλλα τρόφιμα που θεραπεύουν.

ippokratis-708
ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ