''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

Καθολική ακτιβίστρια μοναχή μετά από συνάντηση με τη Μαρία Ζαχάροβα στη Μόσχα δηλώνει ότι οι επίσκοποι Χαλεπίου είναι ζωντανοί στη Ράκα


Σύμφωνα με  προκαταρκτικά στοιχεία οι σύριοι επίσκοποι Χαλεπίου που απήχθησαν το 2013 είναι ζωντανοί και βρίσκονται στην πόλη της Raqqa που κατέχει η τζιχαντιστική οργάνωση Daesh ανέφερε  την Τετάρτη η ηγουμένη της Μονής του Αγίου Ιακώβου του ακρωτηριασμένου   που βρίσκεται στην συριακή πόλη  Qarah στα δυτικά της χώρας.

«Ο παπά-Βαγγέλης πριν εκτελεστεί έψαλλε ο ίδιος την νεκρώσιμη ακολουθία»… (ΒΙΝΤΕΟ)



"Μην πολεμάς τον Έλληνα" άδικο κόπο κάνεις, τη μάχη κι αν την κέρδισες το πόλεμο τον χάνεις

Ακούστε το τραγούδι από τα παλικάρια της Κρήτης. Οι Τιτάκης – Κώστας Χειλάς σε ένα τραγούδι που αγγίζει όλους τους Έλληνες.. «Μη πολεμάς τον Έλληνα»

Τέτοιες προσπάθειες δείχνουν ότι έχουμε ακόμα δυνάμεις να παλέψουμε σαν λαός απέναντι σε όλους αυτούς που μας ξεπουλάνε.
Μπράβο στα παιδιά από την Κρήτη… Δείτε και ακούστε στο βίντεο

Ὕψωμα 731: Οἱ Θερμοπύλες ποὺ δὲν ἔπεσαν (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)

Η Αγία Σκέπη της Υπεραγίας Θεοτόκου

Μία από τις εκκλησιαστικές εορτές, με τις οποίες τιμώνται τα άμφια της Παναγίας. Οι άλλες δύο είναι της Τιμίας Εσθήτος (2 Ιουλίου) και της Τιμίας Ζώνης (31 Αυγούστου). Η εορτή της Αγίας Σκέπης σχετίζεται με την εμφάνιση της Παναγίας σε όραμα στο ναό των Βλαχερνών της Κωνσταντινούπολης, επί αυτοκράτορος Λέοντος ΣΤ’ του Σοφού (886-911).