''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Ελληνορωσικό έτος 2016: Όταν οι λαοί Ελλάδας-Ρωσίας στήνουν γέφυρες.

δημοσίευμα της Russia Today
Το δημοσίευμά μας για το Προεδρικό Διάταγμα Πούτιν που ανακηρύσσει το 2016 «Έτος της Ρωσίας στην Ελλάδα, και της Ελλάδας στη Ρωσία», έφερε πλημμυρίδα επισκεπτών στην ελληνόφωνη ιστοσελίδα gr.rbth.com. Καταδείχνει δε, το τεράστιο ενδιαφέρον... ... των Ελλήνων για τη Ρωσία και τη σύσφιξη των διμερών σχέσεων, σε πείσμα των επίσημων ελληνικών και ευρωπαϊκών πολιτικών.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Μελέτη της γερμανικής κυβέρνησης αναγνώριζε αποζημιώσεις στην Ελλάδα!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Μελέτη της γερμανικής κυβέρνησης αναγνώριζε αποζημιώσεις στην Ελλάδα!
Μια πολύ σημαντική αποκάλυψη έκανε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του πριν από λίγες μέρες ο καθηγητής Χάγκεν Φλάισερ. Στην ομιλία του λοιπόν με θέμα «Η μακρά σκιά του πολέμου: ελληνογερμανικές σχέσεις 1944-2014» σε εκδήλωση του Ιδρύματος της Βουλής για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία στο Πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης στον Γράμμο αποκάλυψε πως μια μελέτη του γερμανικού Υπουργείου Εξωτερικών που συνετάγη τον Μάρτιο του 1945 στην καταρρέουσα Γερμανία όχι μόνο αναγνωρίζει το χρέος από το κατοχικό δάνειο αλλά και υπολογίζει το ποσό που σήμερα αντιστοιχεί, χωρίς τους τόκους, σε 10 δισεκατομμύρια ευρώ.

Ήταν σε κώμα και ξύπνησε για να γεννήσει!

Ήταν σε κώμα και ξύπνησε για να γεννήσει!
Μια απίστευτη ιστορία που κάνει όποιον την διαβάζει να... ανατριχιάζει. Η ιστορία της Τζένι Κουίλς συγκινεί. Ήταν έγκυος στην κορούλα της όταν στις 15 Οκτωβρίου ένα φορτηγό την χτύπησε ενώ διέσχισε ένα δρόμο στο Σεντ Πέτερσμπουργκ στην Φλόριντα.

ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΝΑΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ

Yehuda Glick, an activist of the "temple mount faithful" group, shot by Palestinian.
Ο εβραικός λαός επιστρέφει στο όρος του Ναού...

«είχε οριστεί από το κόμμα Likoud για να εκπονήσει τη θέση του για το Όρος του Ναού» πριν τις τελευταίες εκλογές στο Ισραήλ.

«Το τζαμί al-Aqsa και αυτό του  Omar που υπάρχει στο ίδιο σύμπλεγμα δεν θα κατεδαφιστούν θα ενσωματωθούν στο Ναό».

Βρήκε πλατφόρμα η Τουρκία - Ξεκινά γεωτρήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ το Φεβρουάριο.

Του Δημήτρη Μανουσάκη
Η πλατφόρμα Dada Gorgud, την οποία το Αζερμπαϊτζάν θα παραχωρήσει στην Τουρκία, για εξόρυξη υδρογονανθράκων στην κυπριακή ΑΟΖ. 
  • Συμφώνησε με κρατική εταιρεία εξόρυξης πετρελαίου του Αζερμπαϊτζάν
  • Ξεκινά γεωτρήσεις στα κυπριακά οικόπεδα, τον ερχόμενο Φεβρουάριο
  • ΠΑΛΑΙΑΣ τεχνολογίας οι πλατφόρμες των Αζέρων

ΣΕ ΤΖΑΜΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ο ΙΜΑΜΗΣ ΚΡΑΔΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΧΑΤΖΑΡΑ ΠΟΥ ΕΣΦΑΖΕ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ένα πραγματικά μακάβριο θέαμα παρουσιάζει με υπερήφανο ύφος ένας Ιμάμης μέσα σε ένα τζαμί, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο και μάλιστα την ώρα που κάνει κήρυγμα τα θρησκευτικά του αισθήματα μέσα στον χώρο του ναού όπου κάποτε λατρεύονταν ο ελληνορθόδοξος χριστιανισμός.
Το επίκεντρο του θεάματος είναι ένα ιστορικό, όπως αναφέρεται σπαθί, που συμβολίζει την αιματηρή κατάκτηση της περιοχής όπου υπάρχει σήμερα αυτό το τζαμί που πριν από την κατάκτηση της περιοχής από τους Οθωμανούς ήταν μια ιστορική ελληνορθόδοξη χριστιανική εκκλησία.

Τουρκικό σκάφος εμβόλισε ανεμότρατα στο Θρακικό Πέλαγος – Θερμό επεισόδιο στις εκβολές του Έβρου!

Μια ανεμότρατα εμβόλισε Τουρκική ακταιωρός λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι της Παρασκευής ανοιχτά του Θρακικού Πελάγους και πιο συγκεκριμένα σε απόσταση μόλις 3 μίλια από τις εκβολές του Έβρου.

Το σοφό τεστ του Σωκράτη που πρέπει να κάνουμε κάθε μέρα.

Μια μέρα, εκεί που ο μεγάλος αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος Σωκράτης έκανε τη βόλτα του στην Ακρόπολη, συνάντησε κάποιον γνωστό του, ο οποίος του ανακοίνωσε ότι έχει να του πει κάτι πολύ σημαντικό που άκουσε για κάποιον από τους μαθητές του...
 
Ο Σωκράτης του είπε ότι θα ήθελε, πριν του πει τι είχε ακούσει, να κάνουν το τεστ της "τριπλής διύλισης".