''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Οι σύγχρονοι άνθρωποι (Αποφθέγματα Γερόντων)

Οι σύγχρονοι άνθρωποι (Αποφθέγματα Γερόντων)
1.   «Οι άνθρωποι σήμερα, έλεγε ο Γέροντας  Φιλό­θεος, είναι ακράτητοι. Λαός και κλήρος, σαν αχαλίνωτα αλόγα, τρέχουν στην αμαρτία.

Οι συνωμοσίες των Γερμανόφιλων κατά της 4ης Αυγούστου και η υπόθεση Πλατή (9-12 Ιουλίου 1940)

Γκαίμπελς- Μεταξάς
 γράφει ο Φιλίστωρ Ι. Β. Δ.
Πρόλογος - οι διμερείς σχέσεις Γερμανίας - Ελλάδας μετά την κήρυξη της 4ης Αυγούστου
Οι σχέσεις του καθεστώτος της 4ης Αυγούστου με την ναζιστική Γερμανία υπήρξαν φαινομενικά εγκάρδιες καθ΄όλη την διάρκεια της δικτατορίας. Η ιδεολογική συγγένεια των δύο καθεστώτων, τα εξωτερικά φασιστικά γνωρίσματα της 4ης Αυγούστου (φασιστικοί χαιρετισμοί, οργάνωση νεολαίας, εργατών κτλ) αλλά και το Γερμανόφιλο παρελθόν του Ιωάννη Μεταξά, δημιουργούσαν προϋποθέσεις σύσφιξης των διμερών σχέσεων και συνεργασίας.

Δείτε τι σημαίνουν οι αριθμοί στις ετικέτες των φρούτων που αγοράζουμε

Δείτε τι σημαίνουν οι αριθμοί στις ετικέτες των φρούτων που αγοράζουμε
Είναι πολύ σημαντικό να ελέγχουμε τα φρούτα που αγοράζουμε, καθώς ζούμε σε τέτοιους καιρούς που είμαστε περικυκλωμένοι με προϊόντα που έχουν δημιουργηθεί με τεχνητό τρόπο και είναι γεμάτα με τοξίνες που μπορούν να βλάψουν την υγεία μας.

Το πόρισμα των Ρώσων για την πτήση MH17 και τους BUK - ΒΙΝΤΕΟ

Image

Η πτήση της Malaysia Airlines MH17 καταρρίφθηκε πάνω από την ανατολική Ουκρανία, από έναν ρωσικής κατασκευής Buk 9M38M1 πύραυλο στις 17 Ιουλίου του 2014, δήλωσε ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβούλιου για την Ασφάλεια Tjibbe Joustra κατά την παρουσίαση της έκθεσης του διοικητικού συμβουλίου σχετικά με τη συντριβή του αεροσκαφους.Η κεφαλή του πυραύλου δήλωσε ηταν 9N314M.
Αυτή η εκδοχή έρχεται σε αντίθεση με το συμπέρασμα της ρωσικης εταιρείας όπλων Almaz-Antei, η οποία ισχυρίζεται ότι ο πύραυλος ειχε την παλαιότερη κεφαλή, 9N314.