''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Το κείμενο ενός πολίτη που συγκλονίζει και ξεφτιλίζει το κράτος: Όταν ήμουν στην άσφαλτο σχεδόν νεκρός γιατί το Ασθενοφόρο έκανε μία ώρα και 45 λεπτά και στον Παπαδήμο μόνο δύο – Εγώ γιατί έχω ένα πόδι

Στις 25 Μαρτίου του 2011 είχα ένα τροχαίο ατύχημα αρκετά σοβαρό. Μου κόστισε το ένα μου πόδι το οποίο το έχασα και φυσικά μου κόστισε πολλά στην ψυχολογική μου υγεία αλλά και σε χρήματα.

Η Πολιτική της Τουρκίας και το Ποντιακό Ζήτημα

το κείμενο της ομιλίας του στρατηγού ε.α. Νίκου Ταμουρίδη
στο Πνευματικό Κέντρο της Ι. Μ. Αλεξανδρουπόλεως και Τραϊανουπόλεως
(19 Μαΐου 2017)

Πέθανε ο Μπρεζίνσκι, ο “αρχιτέκτονας” της Νέας Παγκόσμιας Τάξης

σχόλιο Γ.Θ : Και τώρα ενώπιον του Κριτή. Ο άνθρωπος που είδε πολλά από τα ερεβώδη σχέδιά του για την ανθρωπότητα να γίνονται πραγματικότητα. Ο άνθρωπος που κοιμόταν και ξυπνούσε με το όραμα να δει την Ρωσία να φλέγεται και να διαλύεται σε μικρά ελεγχόμενα από την Δύση κρατίδια, βρίσκεται στα χέρια του Θεού.
Στις μέρες της δράσης του, τότε που ήταν πανίσχυρος, οι επιθυμίες του σημάδευαν όλη την ανθρωπότητα. Τώρα πού βρίσκεται; Τώρα τι θα κάνει;
Μακάρι να μετανόησε για τα εγκλήματά του. Μακάρι να μετανόησε και για τις δηλώσεις που έως πρότινος, λίγους μήνες πριν, έκανε σχετικά με την Ρωσία ότι πρέπει να πληρώσει και να τιμωρηθεί. Έως το τέλος σκληρός, αδίστακτος, απειλητικός.
Ο Θεός να τον συγχωρέσει.

Αδιαφόρησε για τις ανέσεις και τότε θα αποκτήσεις άνεση …

Αποτέλεσμα εικόνας για Ἀπόδειξη τῆς ἀναστάσεως τῶν ἀνθρωπίνων σωμάτων
Αδιαφόρησε για τις ανέσεις και τότε θα αποκτήσεις άνεση, αδιαφόρησε για τα υλικά αγαθά και τότε θα τα πάρεις, για να τα πάρεις όχι σαν δέσμιος αυτών, ούτε σαν δούλος, αλλά σαν ελεύθερος.