''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Ρωσία και Σερβία θα πραγματοποιήσουν κοινές ασκήσεις μέσα στο 2015

Η Σερβία θα πραγματοποιήσει κοινές στρατιωτικές ασκήσεις με τη Ρωσία μέσα στο 2015 αναφέρει η έγκριτη εφημερίδα Danas του Βελιγραδίου.

Η συγχώρεση κάνει καλό στην καρδιά!


Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Σαν Ντιέγκο ανακάλυψαν ότι οι άνθρωποι που «δίνουν τόπο στην οργή», συγχωρούν και ξεχνάνε ότι πληγώθηκαν από κάποιον συνάνθρωπό τους, έχουν λιγότερες πιθανότητες να αυξήσουν την αρτηριακή τους πίεση και κατ’ επέκταση προστατεύουν περισσότερο την καρδιά τους. 

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ… 16 ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

40aa
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Το αντιστάθμισμα στην απώλεια τουρκικού εδάφους στην Συρία, (ο τουρκικός τουρμπές),
φαίνεται πως στην Τουρκία το έχουν βρει και αυτό σύμφωνα με την μεγάλη τουρκική ειδησεογραφική ιστοσελίδα, Haber3, είναι η ανάκτηση από την Άγκυρα 16 ελληνικών νησιών του ανατολικού Αιγαίου, τα οποία σύμφωνα με τους Τούρκους… κατέχονται παράνομα από την ελληνική πλευρά.

Μια απίστευτη ιστορία: Βρήκε 21 τόνους χρυσού σε ναυάγιο, αλλά δεν τα χάρηκε [εικόνες]

 
Βρήκε χρυσό καράβι
 
Είναι μια ιστορία αντάξια χολιγουντιανής παραγωγής, τόσο λόγω της απίστευτης διάστασής της όσο και λόγω της εξέλιξής της.

«Εξομολόγηση» χωρίς εξομολόγηση: «Μια ευχή για να κοινωνήσω»

Παρουσιάζονται κατά διαστήματα στους Πνευ­ματικούς άνθρωποι μεγάλης συνήθως ηλικίας, σε σπάνιες περιπτώσεις στις πόλεις, αλλά πολύ συχνό­τερα στα χωριά και ζητούν να τους διαβάσουν (οι Εξομολόγοι) μια ευχή για να κοινωνήσουν...