''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Εξομολογήθηκε χάρη στον φύλακα Άγγελο του

Εξομολογήθηκε χάρη στον φύλακα Άγγελο του
Όταν ο Πνευματικός Παπά Γαβριήλ είχε γυρίσει από τον κόσμο, στη Νέα Σκήτη, είχε βαριά αρρωστήσει για θάνατο ο Μοναχός Κύριλλος από την Καλύβα «Ζωοδόχου Πηγής» κι επειδή πλησίαζε η ώρα της εκδημίας του, κάλεσε τον πνευματικό του να εξομολογηθεί το έτος 1965.

Δείτε την αρχαιότερη πανοπλία του πλανήτη που είναι ελληνική! (εικόνες)

Πρόκειται πραγματικά για ένα κειμήλιο της παγκόσμιας ιστορίας
.
Ανασκάφτηκε στο χωριό «Δένδρα» της Αργολίδας το 1960. Το μπρούτζινο αυτό τεχνούργημα αποδεικνύει έμπρακτα το υψηλό τεχνολογικό επίπεδο του Μυκηναϊκού κόσμου ήδη από τον 15ο π.Χ αιώνα.

ΗΠΑ, ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ και ΙΣΡΑΗΛ επιλέγουν κούρδους και απομονώνουν «ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ» την ΑΓΚΥΡΑ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Την έντονη ανησυχία αλλά και οργή της Άγκυρας προκαλούν οι τελευταίες εξελίξεις στην βόρειο Συρία με την προέλαση των Κούρδων και την υποχώρηση των Τζιχαντιστών,

με αποτέλεσμα την δημιουργία ανεξάρτητης κουρδικής ζώνης που φέρνει τα τουρκικά στρατεύματα σε απ” ευθείας αντιπαράθεση με το PYD, δηλαδή το στρατιωτικό σκέλος του ΡΚΚ στην περιοχή.

«Βουλιάζει» η Αθήνα από τους μετανάστες: 3000 έφτασαν μέσα σε μια εβδομάδα

«Βουλιάζει» η Αθήνα από τους μετανάστες: 3000 έφτασαν μέσα σε μια εβδομάδα
Το μεταναστευτικό αποτελεί εδώ και μήνες το Νο1 πρόβλημα για τα νησιά του Αιγαίου, καθώς η ροή μεταναστών και προσφύγων έχει ξεφύγει από κάθε όριο και οι τοπικές αρχές έχουν παραδώσει τα όπλα μην ξέροντας πώς να αντιμετωπίσουν το ζήτημα. Ανταπόκριση στις εκκλήσεις των δημάρχων δεν υπάρχει απο τα κυβερνητικά στελέχη και το πρόβλημα συνεχίζει να διογκώνεται αντί να μεθοδεύεται η αντιμετώπισή και η σταδιακή λύση του.

Τις ώρες της σιωπής τελεσιουργούνται τα μεγάλα θαύματα

Τις ώρες της σιωπής τελεσιουργούνται τα μεγάλα θαύματα
Μοναχού Μωυσή Αγιορείτου