''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Τρικ για να κοιμηθείτε πιο εύκολα


Η μόνιμη έλλειψη ύπνου μπορεί να οδηγήσει σε πολλές δυσάρεστες καταστάσεις, από εκνευρισμό και απώλεια προσοχής, μέχρι παχυσαρκία. Δεν έχουν όμως όλοι ένα... κουμπί για να κοιμούνται μόλις πέσουν στο κρεβάτι.

Η τρομακτική άνοδος της ISIS: Χάρτης που δείχνει πως αποπειράται να φτάσει από την Αλγερία ως το Αφγανιστάν

Η τρομακτική άνοδος της ISIS: Χάρτης που δείχνει πως αποπειράται να φτάσει από την Αλγερία ως το Αφγανιστάν
Η ISIS άρχισε ως Al-Qaïda στο Ιράκ το 2004 με μόνο 1000 μαχητές αλλά σήμερα απαριθμεί περισσότερους από 30 000.

Αμφιδρόμια: Η τελετή ένταξης του παιδιού από την οικογένεια στην Αρχαία Ελλάδα


Η επίσημη αποδοχή του παιδιού από την οικογένεια γινόταν με τα “Αμφιδρόμια”. Στην αρχαία Αθήνα καθώς και σε άλλες αρχαίες πόλεις Αμφιδρόμια ονόμαζαν την μετά το τοκετό τελετή του καθαρμού. Μετά τον τοκετό πλένονταν και καθαρίζονταν η λεχώνα, το βρέφος και όλοι όσοι έρχονταν σε επαφή μαζί τους. Επειδή τόσο η γέννηση όσο και ο θάνατος αποτελούσαν γεγονότα που συνδέονταν κατά τις τότε αντιλήψεις με την ακαθαρσία που έπρεπε αμέσως να εξαλειφθεί...

Πόλεμος ανάμεσα στους πιστούς και τους δαίμονες.

Πλέον δεν γίνεται διωγμός των χριστιανών, όπως σε παλαιότερες εποχές, από ειδωλολάτρες αυτοκράτορες ή άλλους άπιστους ανθρώπους, διεξάγεται όμως, ένα πνευματικός πόλεμος ανάμεσα στους πιστούς και τους δαίμονες.

Πώς είναι να ζεις στο Ντιτρόιτ που πτώχευσε.

Η ιστορία ενός 56χρονου εργαζόμενου που έκανε την Αμερική να κλάψει Πάνω από 33 χιλιόμετρα.
Είναι η απόσταση που διανύει με τα πόδια, καθημερινά, ο Τζέημς Ρόμπερτσον, ένας αφρικανός μαύρος 56 ετών, για να πάει στη δουλειά του από το Ντιτρόιτ, την πόλη που πτώχευσε, στο διπλανό Μίτσιγκαν. Σε ένα μεγάλο άρθρο που δημοσιεύτηκε την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου στην Detroit Free Press ανέβηκε το πορτρέτο αυτού του άνδρα που δείχνει τι ζουν οι κάτοικοι του Ντιτρόιτ που ήταν στην κορυφή της αυτοκινητοβιομηχανίας, από τη στιγμή που πτώχευσε θεαματικά και κατέρρευσε.

Οι Ρώσοι μετακίνησαν 700 διηπειρωτικούς πυραύλους σε έξι σημεία (ΒΙΝΤΕΟ).

Σε πυρηνικό συναγερμό ετέθησαν οι ρωσικές στρατηγικές πυρηνικές δυνάμεις...