''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Ράγισε καρδιές ο Πάφου Γεώργιος στα Χανιά: Θεός και παραδόσεις έσωζαν πάντα τον Ελληνισμό (ΦΩΤΟ)


  • Από  την Μητρόπολη
Τον Ιερό Ναό Αγίου Κων/νου και Ελένης στη Νέα Χώρα Χανίων επισκέφθηκε στο πλαίσιο προσκυνηματικής εκδρομής ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου Γεώργιος μαζί με πολλούς προσκυνητές από την όμορφη Κύπρο, τελώντας Αρχιερατικό Συλλείτουργο με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κυδωνίας & Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνό.

Μη Επανδρωμένα Αεροσκάφη "Tρανσφόρμερς"! ΒΙΝΤΕΟ.

Image
Η εταιρεία αεροδιαστημικής BAE Systems πιστεύει οτι στο μέλλον τα αεροσκάφη πρέπει να είναι σε θέση να μπορούν να επιδιορθώσουν τις βλάβες τους εν ώρα πτήσης, να περιλαμβάνουν 3D εκτυπωτές που να τους παρέχουν την δυνατότητα εκτυπωσης μίνι μη-επανδρωμένων αεροσκαφων...
κατά τη διάρκεια μιας αποστολής, και ακόμη και να έχουν την δυνατότητα του "μετασχηματισμού" (transformer technology). H BAE Systems υποστηρίζει οτι όλα αυτά θα μπορούσε να γίνουν πραγματικότητα μέχρι το 2040.

Δουβλίνο 2.Μια προδοτική και ανθελληνική συμφωνία

Τραγικά είναι τα αποτελέσματα που έχει επιφέρει η συνθήκη 2 του Δουβλίνου, όσον αφορά τον τρόπο διαχείρισης παράνομων μεταναστών, τόσο για τις χώρες υποδοχής που είναι κυρίως οι χώρες της επονομαζόμενης "Ευρωπαϊκής περιφέρειας", τυχαίο ?,
όσο και για τα χιλιάδες ανθρώπινα θύματα που καθημερινά στοιβάζονται σε συνθήκες απόλυτης εξαθλίωσης στους "υποτιθέμενους" χώρους υποδοχής.


Ίσως τελικά η απάντηση στην ερώτηση, του κατά πόσο η Ελλάδα θα έπρεπε ή όχι να "προδώσει την Ευρωζώνη" φεύγοντας από αυτή, να είναι ότι δεν είναι η Ελλάδα που προδίδει την Ευρώπη, αλλά είναι oι κυβερνήσεις της Ευρώπης που προδίδουν καθημερινά τα ιδεώδη πάνω στα οποία χτίστηκε η ένωση αυτή. Θυμόμαστε εκείνα τα καταπληκτικά για ασφάλεια, ειρήνη και ευημερία.

Ξεκινάει η ανέγερση του ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα



Το «πράσινο φως» άναψε η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας για την κρατική χρηματοδότηση ανέγερσης του ισλαμικού Τεμένους επί της Ιεράς Οδού στην περιοχή του Βοτανικού του Δήμου Αθηναίων.

Η επίμαχη απόφαση της Ολομέλειας (2399/2014) θα αποτελέσει πιλότο για τις εκκρεμείς ενώπιον του Δ΄ Τμήματος του ΣτΕ αιτήσεις που πρόκειται να συζητηθούν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο με εισηγήτρια την Πάρεδρο Ουρανία Νικολαράκου και αφορούν τον διαγωνισμό για την κατασκευή του ισλαμικού Τεμένους.

Η συνάντηση Ελληνισμού και Χριστιανισμού

ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ (ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ)

Στην εκπομπή του Ανδρέα Μπλάνου "Λόγος Ρωμαίικος" στο Αχελώος TV ο θεολόγος-Συγγραφέας Λάμπρος Σκόντζος εξηγεί γιατί ο Χριστιανισμός ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ με τον Ελληνισμό.

ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ

SOS - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ: Αναζητούμε τον παπα –Μανώλη!



Εξαφανίστηκε ένας δικός μας άνθρωπος. Ονομάζεται Μανώλης Λαμπράκης και είναι 83 χρονών. ΔΕΝ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΑΝΟΙΑ.
Τα ίχνη του χάθηκαν στις 3 και μισή τα ξημερώματα Παρασκευής σε δρόμο από τη Γαρίπα στο Αρκαλοχώρι.

"Γιατί δεν πρέπει να γίνει τέμενος στο Βοτανικό" - Η άποψη ενός στρατιωτικού

"Γιατί δεν πρέπει να γίνει τέμενος στο Βοτανικό" - Η άποψη ενός στρατιωτικού
Γράφει ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ
Η υπόθεση με το τέμενος στο Βοτανικό έχει διχάσει την κοινή γνώμη. Δεν είναι εύκολο να πάρεις θέση, αλλά κάποια στιγμή όλοι θα πρέπει να αποφασίσουμε τι πρέπει τελικά να γίνει.Ένας απόστρατος αξιωματικός ο κ.Βασίλης Πανταζής, πρώην αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας γράφει στο Onalert την δική του άποψη για το τέμενος στο Βοτανικό.

Άνθιμος: Ντυθείτε όπως οι Ρωσίδες και αφήστε τα σκισμένα ρούχα (ΒΙΝΤΕΟ)

Άνθιμος: Ντυθείτε όπως οι Ρωσίδες και αφήστε τα σκισμένα ρούχα (ΒΙΝΤΕΟ)
Με τα ρούχα των νέων ασχολήθηκε για πολλοστή φορά στο κήρυγμά του χθες το απόγευμα ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης. Ο κ. Άνθιμος από τον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής Χαριλάου χαρακτήρισε "φρίκη" τα μισοσκισμένα παντελόνια, τα κοντά φορέματα κλπ.  "Χάθηκε η αιδώς, και η ευπρέπεια", σχολίασε και ακτηγόρησε τα ΜΜΕ και ειδικά την τηλεόραση για τα πρότυπα που παρέχει στους νέους.

Τινάζουν στον αέρα ιστορικές εκκλησίες και τζαμιά οι Χαλίφηδες στο... Αποκεφαλιστάν (ΦΩΤΟ)

Τινάζουν στον αέρα ιστορικές εκκλησίες και τζαμιά οι Χαλίφηδες στο... Αποκεφαλιστάν (ΦΩΤΟ)
Του Στρατή Μαζίδη
Όταν δεν κόβουν κεφάλια ή δε βιάζουν κόρες και συζύγους ή δεν σταυρώνουν, ανατινάζουν τα πάντα οι μαχητές της ISIL στο Ισλαμικό Χαλιφάτο ή αλλιώς Αποκεφαλιστάν.
Τον τελευταίο μήνα όπως διαβάζουμε και στο RT στο βορειοδυτικό Ιράκ έχουν ανατιναχθεί και κατεδαφιστεί δεκάδες τόποι θρησκευτικής λατρείας όπως εκκλησίες και τζαμιά σιιτών και κυρίως στη Μοσούλη στην ιστορική περιοχή της Νινευή.

Η τηλεόραση κάνει θραύση στην πτωχευμένη Ελλάδα των μνημονίων...


Η τηλεόραση είναι ο βασιλιάς της μαζικής προπαγάνδας. Κατατάσσεται στα ψυχρά μέσα επικοινωνίας, που σημαίνει ότι δεν αφήνει στον θεατή περιθώριο να αναπτύξει τη φαντασία του.
Ο θεατής προσλαμβάνει ψυχρά αυτό που βλέπει και το οποίο δεν μπορεί να το επεξεργαστεί με τη φαντασία του ή να το αμφισβητήσει.

«ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑ ΤΟΝ ΣΟΛΩΜΟΥ, ΘΑ ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΣΑ ΞΑΝΑ!»

ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ


Ο καταζητούμενος ως δολοφόνος του Σολωμού Σολωμού 13 χρόνια μετά τα αιματηρά γεγονότα της Δερύνειας, λύνει τη σιωπή του στο «Θέμα» και δηλώνει προκλητικά «Πυροβόλησα τον Σολωμού, θα τον πυροβολούσα ξανά»!

Θεία πρόνοια...


Κάποτε ένας ναυτικός βρέθηκε ναυαγός σ’ ένα ακατοίκητο τροπικό νησί μόνος κι έρημος.


Με πολλούς κόπους, χωρίς εργαλεία, εργαζόμενος μόνο με τα χέρια του, κατάφερε να φτιάξει μια ξύλινη καλύβα για να μπορέσει να προστατευτεί κατά την περίοδο των βροχών.

Αλλοίμονο τους…Το «Εξαμίλι» θα είναι η αρχή του τέλους»

Αλλοίμονο τους…Το «Εξαμίλι» θα είναι η αρχή του τέλους»
Τα γεγονότα τρέχουν και σε λίγο δεν θα τα προλαβαίνουμε…
¨Αυτά τους είπα παπά μου κι ενώ εγώ ποτέ δεν θέλω να μιλάω για προφητείες, με ανάγκασαν να τους εξηγήσω ότι τα εξαμίλια που λέει ο Άγιο Κοσμάς είναι τα έξι μίλια της υφαλοκρηπίδας.¨
¨Αυτό είναι το θέμα για το οποίο τα τελευταία χρόνια «τρωγόμαστε» με την Τουρκία κι αυτό θα είναι το θέμα για το οποίο θα «πιαστούμε».
¨..μέχρι εκεί θα προχωρήσουν, στα έξι αυτά μίλια και τότε θα τους βρει η μεγάλη συμφορά από τον βορρά, που λένε τα γραφόμενα και δεν θα μείνει τίποτε όρθιο¨
¨..,όταν θα κινηθούν οι Τούρκοι εναντίον μας θα φθάσουν στα έξι μίλια, τότε είναι που θα έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους».

Ο Φώτης Κόντογλου Για Τον Σταυρό

Ο Φώτης Κόντογλου Για Τον Σταυρό
Οι Χριστιανοί βάζουν τον Σταυρόν πανταχού, εις τους τρούλλους και εις τα κωδωνοστάσια των εκκλησιών, εις τους τάφους, εις τας οικοδομάς, εις τας σημαίας, εις τα κατάρτια των πλοίων, εις μέρη υψηλά δια να φαίνεται μακρόθεν, εις τα στολίδια των γυναικών, εις τα ψωμιά, εις τας κρήνας.
Οι παλαιοί έκαμναν συχνά το σημείον του σταυρού. Εις τα μέρη της Βιθυνίας, κοντά εις μίαν λίμνην λεγομένην Μανιάζ-γκιόλ, είδα κάποιους ψαράδες Ρώσσους τους οποίους λέγουν Καζάκους.

Εμφανίστηκαν τζιχαντιστές απέναντι από τα Δωδεκάνησα

Εμφανίστηκαν τζιχαντιστές απέναντι από τα Δωδεκάνησα

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης-Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
Οι φανατικοί ισλαμιστές που έχουν αιματοκυλίσει την Συρία και το Ιράκ, που έγιναν γνωστοί στο παγκόσμιο από τα φρικτά τους εγκλήματα στο όνομα του Αλλάχ, που στηρίζονται από την Σαουδική Αραβία, τις ΗΠΑ, το Κατάρ αλλά και την ισλαμική Τουρκία του Ταΐπ Ερντογάν, έφτασαν μέχρι το γνωστό τουρκικό θέρετρο του Μπόντρουμ, δηλαδή την Αλικαρνασσό, απέναντι από τα Δωδεκανήσια, (απέναντι από την Κω), προκαλώντας κυριολεκτικά πανικό στους κατοίκους της περιοχής.

Είμαστε τελικά αυτό που θα γίνουμε...

Είμαστε τελικά αυτό που θα γίνουμε...
Ο ρυθμός της καθημερινότητας κατακτιέται δυστυχώς από μία γκρίζα μουντίλα. Οι άνθρωποι χάνουν την πνευματική τους σπιρτάδα και ξεθωριασμένοι κινούνται μέσα στις επιθυμίες και τα πάθη τους.
Ζωή και θάνατος διαδέχονται τα ερωτήματα περί θανάτου και ζωής. Όλοι αγωνιούν αλλά συγχρόνως μένουν και αναίσθητοι μπροστά στην αιωνιότητα.
 Οι ψυχές ρυμουλκούν το παρελθόν των λαθών χωρίς να θέλουν να το απολέσουν, λες και έχουν μία εξάρτηση απ’ αυτό.

Ο νέος υπουργός Δημόσιας Τάξης Βασίλης Κικίλιας στον Μητροπολίτη Μαρωνείας (ΦΩΤΟ)

Ο νέος υπουργός Δημόσιας Τάξης Βασίλης Κικίλιας στον Μητροπολίτη Μαρωνείας (ΦΩΤΟ)
Την μεσημβρίαν του Σαββάτου, 5ης Ιουλίου 2014, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων υπεδέχθη εις τα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως τον νέον Υπουργόν Δημοσίας Τάξεως και Προστασίας του Πολίτου κ. Βασίλειον Κικίλια, συνοδευόμενον από Ανωτάτους Αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ, ως και συνεργάτας αυτού.

Ένας Μοναχός, πολλές αμαρτίες και ένας Άγιος

Ένας Μοναχός, πολλές αμαρτίες και ένας Άγιος
Μια από τις ωραιότερες ιστορίες του Λαυσαϊκού περιγράφει το βίο ενός μοναχού, που αφού εγκατέλειψε το μοναστήρι, δούλευε σαν φορτοεκφορτωτής στο λιμάνι της Αλεξάνδρειας. Και όπως από κάθε λιμάνι, ούτε απ’ αυτό έλειπαν οι πόρνες.
Ο «μοναχός» δούλευε όλη την ημέρα, και το βράδυ ξόδευε όλα όσα κέρδιζε, «αγοράζοντας» την συντροφιά μιας πόρνης για όλη τη νύχτα. 
Ήταν η ντροπή των χριστιανών της πόλης, ήταν το σκάνδαλο της Εκκλησίας. Τα χρόνια πέρναγαν και παρά τις εκκλήσεις και τις συστάσεις, αυτός συνέχιζε την αμαρτωλή του ζωή.
Κάποτε, όπως σε όλους μας, ο θάνατος ήρθε σαν λύτρωση, σαν φάρμακο που θα τον έσωζε από τις αμαρτίες που δεν σταμάτησε να κάνει ακόμη και λίγο πριν πεθάνει. Και πώς να τον αφήσουν χωρίς ταφή για χριστιανό;

Οι ισλαμιστές της ISIL έκαψαν έντεκα ορθόδοξες εκκλησίες και μοναστήρια - Κατεδάφισαν τον τάφο του προφήτη Ιωνά (βίντεο)


Οι ισλαμιστές της ISIL έκαψαν έντεκα ορθόδοξες εκκλησίες και μοναστήρια - Κατεδάφισαν τον τάφο του προφήτη Ιωνά (βίντεο)

Οι δολοφόνοι ισλαμιστές της ISIL ξεριζώνουν την Ελληνορθοδοξία από το Β.Ιράκ καταστρέφοντας 11 εκκλησίες και μοναστήρια που βρίσκονταν την μαρτυρική πόλη της Μοσούλης, ενώ έσκαψαν και τον τάφο του προφήτη Ιωνά, ιδαίτερης σημασίας και για τους Χριστιανούς λόγω των γνωστών βιβλικών αναφορών! Πρόκειται για συστηματικό εξανδραποδισμό χριστιανικών κοινοτήτων που είχαν παρουσία στη Μεσοποταμία από τον καιρό του Ιησού Χριστού.

Οι ισλαμιστές είναι ήδη εδώ - Σήκωσαν σημαία των τρομοκρατών του ISIL στη Θήβα!

Οι ισλαμιστές είναι ήδη εδώ - Σήκωσαν σημαία των τρομοκρατών του ISIL στη Θήβα!
Φωτογραφία με αναρτημένη σημαία ισλαμιστών τζιχαντιστών δύο χιλιόμετρα έξω από το σιδηροδρομικό σταθμό της Θήβας, σε υποσταθμό της ΔΕΗ φέρνει στο φως της δημοσιότητας το defencenet.gr.

Μια φωτό που καταδεικνύει τον κίνδυνο που εγκυμονούν οι χιλιάδες των λάθρο που αποβιβάζονται καθημερινά στα ελληνικά εδάφη κατευθυνόμενοι από τουρκικά δουλεμπορικά κυκλώματα.
Η σημαία βρίσκεται σε περίοπτη θέση, κοντά στις σιδηροδρομικές γραμμές στην Θήβα, ώστε όλοι οι επιβάτες των τρένων να την αντικρύζουν, ενώ ο υποσταθμός της ΔΕΗ αποτελεί χαρακτηριστικό σημείο.

ΗΠΑ: Οι μυστικές υπηρεσίες παρακολουθούν κυρίως τους απλούς ανθρώπους.

Τους απλούς ανθρώπους και συνηθισμένους χρήστες του διαδικτύου παρακολουθεί η αμερικανική Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας (NSA)...
σε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό από υπόπτους που έχουν χαρακτηρισθεί ως «νόμιμοι στόχοι», αποκαλύπτει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Ουάσινγκτον Ποστ.
Οι εννέα στους δέκα κάτοχοι ψηφιακών λογαριασμών «δεν είναι προσδιορισμένοι εκ των προτέρων στόχοι, αλλά πιάνονται στο... δίχτυ που η υπηρεσία απλώνει για το λογαριασμό κάποιου άλλου», διευκρινίζει η εφημερίδα, έπειτα από μια έρευνα τεσσάρων μηνών που πραγματοποιήθηκε πάνω στα δεδομένα της NSA που δημοσιοποιήθηκαν από τον πρώην σύμβουλο της υπηρεσίας Έντουαρντ Σνόουντεν.

Παρίσι: Τρελά γέλια σε έκθεση με την έμπνευση των Τούρκων.

O νέο-οθωμανισμός έχει, από ότι φαίνεται, εισχωρήσει σε κάθε έκφανση του τουρκικού βίου, πολιτικού και μη και μάλιστα με τρόπο που αυτογελοιοποιείται, πλέον.

Αυτό συνέβη και στην Εμπορική Έκθεση του Παρισιού, όπου η Τουρκία ήταν το τιμώμενο κράτος στο κομμάτι της έκθεσης που παρουσίαζε τη μόδα για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2015.

Η Κρήτη «οχυρώνεται» για τα χημικά της Συρίας - Aποφασίστηκε ο αποκλεισμός της ναυτικής βάσης της Σούδας

Μέλη του Συντονιστικού Οργάνου της Κρήτης, προκειμένου να μην πραγματοποιηθεί η καταστροφή των χημικών όπλων της Συρίας στα νερά της Μεσογείου ανοιχτά του νησιού, αποφάσισαν, σύμφωνα με πληροφορίες, τον  αποκλεισμό της ναυτικής βάσης της Σούδας στα Χανιά της Κρήτης ώστε να μην αποπλεύσουν τα πλοία που θα υποστηρίξουν τη διαδικασία καταστροφής των χημικών μέσα στη θάλασσα.

Παράλληλα, προετοιμάζεται διαμαρτυρία εν πλω από ψαράδες των Χανίων που θα επιχειρήσουν να παρεμποδίσουν τη διαδικασία όταν αυτή ξεκινήσει.

Όπως ήδη έχει γίνει γνωστό το τελευταίο φορτίο του συριακού χημικού οπλοστασίου, μεταφέρθηκε από το εμπορικό πλοίο Ark Futura υπό σημαία Δανίας στο αμερικανικό πλοίο Cape Ray όπου πρόκειται να καταστραφεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Ο Ιερός πόλεμος έρχεται...


Ο Ιερός πόλεμος έρχεται...
 
Την άνοδο της αυτοπεποίθησης των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους και τη βούλησή της να επιβληθεί ως ο ηγέτης του παγκόσμιου τζιχάντ (ιερός πόλεμος), καταδεικνύει η πρώτη επίσημη εμφάνιση του αρχηγού αυτής της οργάνωσης σε ένα βίντεο μαγνητοσκοπημένο σε ιρακινό τέμενος, όπως επισημαίνουν εμπειρογνώμονες.

Ο Αμπού Μπακρ Αλ-Μπαγκντάντι, ο οποίος ανακηρύχθηκε από το Ισλαμικό Κράτος (IS) «χαλίφης» στα εδάφη που ελέγχει στη βόρεια Συρία και το ανατολικό Ιράκ, κάλεσε τους μουσουλμάνους να τον «υπακουούν», κατά το κήρυγμα το οποίο εκφώνησε την Παρασκευή σε ένα τέμενος της Μοσούλης (βόρειο Ιράκ).

Τι συμβαίνει με τη νέα γενιά; - Εξαιρετικό άρθρο ενός 14χρονου.

Όσο και αν είναι επώδυνο για μένα, δυστυχώς ανήκω σε αυτήν τη γενιά. Αναφέρομαι βεβαίως, βεβαίως στη γενιά ανθρώπων που έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα την περίοδο από 1998 και πάνω. Μια γενιά που μεγάλωσε με σύντροφο την τεχνολογία.

Μία γενιά που πήρε τελείως διαφορετικό δρόμο από την προηγούμενη, μια πορεία που ίσως δεν είναι αναστρέψιμη. Τι συμβαίνει λοιπόν με αυτή τη νέα γενιά; Ποιος η τι ευθύνεται τελικά για αυτήν την κατάληξη; Ευθύνεται η υπερβολική "δόση" τεχνολογίας που έχουν λάβει τα σημερινά παιδιά, χωρίς να γνωρίζουν πως να την χειρίζονται και να την αξιοποιούν ώστε να αποκομίσουν τα οφέλη της; Η μήπως ευθύνεται η στάση και η διαπαιδαγώγηση των γονέων προς τα παιδιά; Γιατί σίγουρα δεν φταίει μόνο το διαδίκτυο και το Facebook για αυτήν τη κατάσταση που επικρατεί σήμερα. Γιατί πραγματικά είναι τρομακτική...

Ο γέροντας Παϊσιος εξηγεί την Κόλαση

 - Γέροντα, πως είναι η κόλαση;

- Θα σου πω μια ιστορία που έχω ακούσει:

Κάποτε ένας απλός άνθρωπος παρακαλούσε τον Θεό να του δείξει πως είναι ο Παράδεισος και η κόλαση.

Ένα βράδυ λοιπόν στον ύπνο του άκουσε μια φωνή να του λέει: «Έλα, να σου δείξω την κόλαση».

Από το Ναχιτσεβάν με υπογραφή Γκιούλ έρχεται ο νέος Τούρκος πρόξενος στην Κομοτηνή

Από το Ναχιτσεβάν με υπογραφή Γκιούλ έρχεται ο νέος Τούρκος πρόξενος στην Κομοτηνή
Ο Αλή Ριζά Ακιντζί στο εξωτερικό υπηρέτησε στην πρεσβεία της Τεχεράνης και του Καΐρου, ακολούθως ως διευθυντής και αναπληρωτής πρόεδρος στην Διεύθυνση Ανθρώπινων Πόρων του υπουργείου Εξωτερικών και σήμερα υπηρετεί στο προξενείο στο Ναχιτσεβάν.
Την είδηση της άφιξης νέου τούρκου προξένου στην Κομοτηνή δημοσιεύει η Τρακιανίν Σεσί στην ιστοσελίδα της, όπου αναφέρεται ότι με διάταγμα που υπέγραψε ο πρόεδρος Αμπντουλλάχ Γκιούλ, διορίστηκε νέος πρόξενος στην Κομοτηνή.

Επίδειξη "θανατηφόρας ισχύος" από την ΠΑ! Φωτορεπορτάζ από την Κρανέα

Επίδειξη "θανατηφόρας ισχύος" από την ΠΑ! Φωτορεπορτάζ από την Κρανέα



Έριξαν ότι μπορούσαν να ρίξουν από βόμβες και πυρομαχικά.
Ήταν κάτι παραπάνω από μια εντυπωσιακή άσκηση. Ήταν μια επίδειξη δύναμης της ελληνικής ΠΑ. Ο εκκωφαντικός θόρυβος των εκρήξεων στο πεδίο βολή Κρανέας πρέπει να έφθασε ως μήνυμα εκεί που έπρεπε.
Η “πληγωμένη” από την οικονομική κρίση Ελλάδα έχει μια ισχυρή ΠΑ . Κι αυτό το οφείλει αποκλειστικά και μόνο στο προσωπικό της. Αυτό που πετά κι αυτό που από το έδαφος εξασφαλίζει τις πτήσεις.
Η άσκηση Καμπέρος ήταν εντυπωσιακή όπως προκύπτει και από τις φωτογραφίες.
Σκοπός της άσκησης ήταν η επιχειρησιακή εκπαίδευση του προσωπικού, Ιπτάμενων και Τεχνικών των Πολεμικών Μοιρών, καθώς επίσης και ο έλεγχος της λειτουργικότητας και αποτελεσματικότητας των οπλικών συστημάτων και όπλων.

Οι πειρασμοί του Κυρίου στην έρημο

8_Peirasmoi _mesaΜετά τη Βάπτιση ο Ιησούς οδηγήθηκε από το Πνεύμα το Άγιο στην έρημο, στο βουνό Σαραντάριο. Νήστεψε σαράντα ημέρες και νύχτες κι ύστερα πείνασε. Τότε του παρουσιάστηκε ο διάβολος για να τον πειράξει. «Αν είσαι Υιός του Θεού, πες σ’ αυτές τις πέτρες να γίνουν ψωμιά», του είπε κι ο Ιησούς του απάντησε: «Ο άνθρωπος δεν θα ζήσει μόνο με το ψωμί, αλλά και με τον λόγο του Θεού».
Ύστερα ο διάβολος τον πήρε και τον έφερε στην πόλη την αγία, την Ιερουσαλήμ, στην άκρη της στέγης του Ναού και του είπε: «Αν είσαι Υιός του Θεού πέσε κάτω. Να δούμε, θα διατάξει ο Θεός τους αγγέλους του να σε σηκώσουν στα χέρια, ώστε να μη χτυπήσεις στις πέτρες, όπως λένε οι Γραφές;». Και ο Κύριος του απάντησε: «Είναι γραμμένο στην Αγία Γραφή ότι δεν πρέπει να προκαλούμε τον Θεό με τις πράξεις μας».