''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΚΕΙ ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΙΑ ΠΟΡΤΑ , ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΟ...ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΟΜΑΣΤΕ


Δε χρειάζεται ο άνθρωπος να απελπίζεται για κανέναν, ούτε για τον εαυτό του ούτε για τους άλλους, πολυ δέ περισσότερο για τα μέλη της οικογένειάς του.

Χριστιανοί μπήκαν στην τουρκική Βουλή και βγήκαν από την ελληνική!

Χριστιανοί μπήκαν στην τουρκική Βουλή και βγήκαν από την ελληνική!
Περισσή ευφορία είχε δημιουργήσει στις αρχές Ιουνίου η είδηση που δημοσιοποίησε πρώτο το ΕΚΚΛΗΣΙΑOnline για την είσοδο για πρώτη φορά στην τουρκική Βουλή Χριστιανών βουλευτών.

ΜΕΓΑΛΗ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΑΛΕΒΙΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΤΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

fft86_mf5907694
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Μεγάλο σάλο έχουν προκαλέσει στην Τουρκία τα καινούργια εκπαιδευτικά βιβλία τα οποία χαρακτηρίζουν την μεγάλη μειονότητα των Αλεβιτών σαν άθεους και σαν ανθρώπους άνευ θρησκείας.

Γιατί βλέπουμε μπλέ τον ουρανό ενώ δεν είναι;

ImageghkjlhjlghkHandler
Ο ουρανός φαίνεται να είναι μπλε κάτω από το φως του ηλίου, επειδή...

Η Εβραία πολιτικός δεν ήθελε να σκύψει το κεφάλι της μπροστά στον Πάπα γιατί φορούσε σταυρό. Και τι έκανε ο Πάπας; Έκρυψε τον σταυρό του και έσκυψε αυτός!


Όπως αναφέρει το Forward : Για πολλούς στην εβραϊκή κοινότητα ο Πάπας Φραγκίσκος είναι ένας από τους πιο φιλικούς Πάπες που έχουν δει ποτέ. Κατά τη διάρκεια των δύο ετών της παποσύνης του, οι Εβραίοι έχουν εντυπωσιαστεί από τη σθεναρή του στάση ενάντια στον αντισημιτισμό, την πιο ευέλικτη προσέγγισή του σε ορισμένα κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα για τα οποία οι περισσότεροι Εβραίοι έχουν μια φιλελεύθερη στάση και ακόμη και από τους στενούς του Εβραίους φίλους.