''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Τα μάτια μου ποτέ δεν θα τα πάρω επάνω απο σένα...

Ἀμέριμνο τὸ μικρὸ παιδὶ μέσα στὸ πάρκο. Τρέχει καὶ παίζει καὶ γελᾶ. Ὅλο εὐτυχία. Γιὰ τὸ παιχνίδι; Γιὰ τὴν ἐλευθερία ποὺ νιώθει; Γιὰ τὴν παρέα μὲ τὰ ἄλλα παιδιά; Γιὰ τὴν ἀμεριμνησία του;

Από τη στάχτη της φωτιάς σας, της Ελληνικής ιδέας ο χρυσαετός τις φτερούγες του θα απλώσει πιο πλατειές, προς τα ύψη, προς το φως!

Κάψτε ανθέλληνες! Δεν μας τρομάζετε. Γιατί αυτή την πατρίδα δεν μπορείτε να την αλλάξετε!

Νίκος Ταμουρίδης
Αντιστράτηγος (ε.α)
Επίτιμος Α' Υπαρχηγός ΓΕΣ 

Ελπίδες από νέο φάρμακο κατά του καρκίνου

Ελπίδες από νέο φάρμακο κατά του καρκίνου
Ικανό να αλλάξει «τους κανόνες του παιχνιδιού» σε ορισμένες μορφές χαρακτηρίσθηκε από επιστήμονες το νιβολουμάμπη (nivolumab), μετά τα ενθαρρυντικά αποτελέσματα κλινικών δοκιμών που παρουσιάσθηκαν το Σαββατοκύριακο στο ετήσιο Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Ιατρικής Ογκολογίας (ESMO 2016) στην Κοπεγχάγη.

«ΧΡΩΠΕΙ» Σωτήριος Σοφιανόπουλος

«ΧΡΩΠΕΙ» Σωτήριος Σοφιανόπουλος
ΧΡΩΠΕΙ και Σωτήρης Σοφιανόπουλος. Μας διοικούν με την τράπεζα και την εφορία. Η Μοναδική μας Ελπίδα Επιβίωσης. Ζούμε σε ένα πολύ επικίνδυνο περιβάλλον όλοι οι ζωντανοί άνθρωποι. Η Ελλάδα και η παραγωγή της έχει καταληστευτεί...

Διπλωματικό επεισόδιο Γαλλίας-Ρωσίας – Δεν πάει στο Παρίσι ο Πούτιν

poutin-olant
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ανέβαλε την προγραμματισμένη επίσκεψή του στο Παρίσι για τις 19 Οκτωβρίου, ανακοίνωσε η προεδρία της Γαλλικής Δημοκρατίας. Παρά το γεγονός ότι το Ελιζέ κάνει λόγο για αναβλή, το Reuters υποστηρίζει ότι η επίσκεψη του προέδρου της Ρωσίας στη Γαλλία ακυρώθηκε.