''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Γιατί η προφητεία συσκιάσθηκε με ασάφεια.

Ο προφητικός λόγος είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο μέσα στην Χριστιανική Πίστη.
Είναι είδος θρησκευτικού θεόπνευστου λόγου που συναντούμε κυρίως στα κείμενα της Παλαιάς Διαθήκης.

Πρώτη φορά εδώ και μέρες σε βλέπω να χαμογελάς!

Πρώτη φορά εδώ και μέρες σε βλέπω να χαμογελάς!
Είχαν περάσει ήδη δύο μήνες που είχε μάθει για την αρρώστια του παιδιού της. Είχε πέσει από τα σύννεφα. Όλα τα περίμενε, αυτό όμως ποτέ. Να πεθάνει η ίδια, ναι.
Άλλωστε μεγάλη ήταν ήδη σε ηλικία, τη ζωή της την είχε ζήση. Αλλά να μάθει πως πεθαίνει ο γιός της, όχι. Αυτό δεν το περίμενε και φυσικά δεν το ήθελε. Στην αρχή αντέδρασε ψύχραιμα.

Πως μπορείτε να εντοπίσετε ποιος σας τηλεφωνεί με απόκρυψη

Πως μπορείτε να εντοπίσετε ποιος σας τηλεφωνεί με απόκρυψη
Πολλοί άνθρωποι είχαν την ατυχία να δεχτούν κλήσεις με απόκρυψη οι οποίες είναι άκρως ενοχλητικές και πολλές φορές έχουν την μορφή «φάρσας». Σε κάποιες περιπτώσεις οι κλήσεις με απόρρητο αριθμό είναι εξυβριστικές, συκοφαντικές ή ακόμα και απειλητικές. Το μόνο που μπορεί να σκεφτεί όποιος δέχεται μία τέτοια κλήση είναι το πως μπορεί να σταματήσει τον άνθρωπο που το καλεί.

Η απορία του Ηγούμενου για την Τριαδικότητα του Θεού

Η απορία του Ηγούμενου για την Τριαδικότητα του Θεού
Αυτή ή διδασκαλία για την τριαδικότητα του Θεού, για το απρόσιτο της ουσίας του Θεού, για την αδιαίρετον Φύσι Του, για τα υποστατικά ιδιώματα των τριών Προσώπων, απασχολούσαν μέρα -νύχτα έναν διάσημο Ηγούμενο σένα μοναστήρι.

Η πιο επίσημη ώρα και περί εξορκισμών

Η πιο επίσημη ώρα και περί εξορκισμών
Η πιο επίσημη ώρα του πιστού Χριστιανού είναι η ώρα της βάπτισης του. Γιατί τότε γίνεται παιδί του Θεού, μέλος της Εκκλησίας Του, με προοπτική την αιώνια Βασιλεία του Θεού.

Στο πρώτο, προπαρασκευαστικό, στάδιο του μυστηρίου του βαπτίσματος, δεσπόζουν οι εξορκισμοί ή αφορκισμοί και οί τελετές της απόταξης του διαβόλου και της σύνταξης του νεοφώτιστου με το Χριστό.

Σαν σήμερα: το Νόμπελ Ειρήνης στον Γκορμπατσόφ (Video)

Σαν σήμερα: το Νόμπελ Ειρήνης στον Γκορμπατσόφ (Video)
1582.... Ο πάπας Γρηγόριος ΙΓ' "πετά" 10 μέρες από το έτος 1582 και περνά από την 4η Οκτωβρίου στην 15η. Εισάγεται έτσι το Γρηγοριανό ημερολόγιο, που έρχεται να αντικαταστήσει το Ιουλιανό, με το οποίο "χάνονταν" τρεις μέρες κάθε 400 χρόνια.

Κομπάνι: Οι Κούρδοι κατέβασαν την σημαία του ISIS! - ΧΑΡΤΗΣ

Οι σφοδρές αεροπορικές επιδρομές του συνασπισμού κρατών υπό τις ΗΠΑ φαίνεται να βοήθησαν τους μαχητικούς Κούρδους να ανακαταλάβουν περιοχές από τους τζιχαντιστές στο Κομπάνι.
Σύμφωνα με το Liveleak (φωτογραφία) οι Κούρδοι κατάφεραν να αναχαιτίσουν τις δυνάμεις του Ισαλμικού Κράτους σε ένα στρατηγικό σημείο Δυτικά του Κομπάνι κοντά στα σύνορα με την Τουρκία και να τοποθετήσουν συμβολικά την σημαία τους.

ΔΙΕΚΟΠΗ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΕΡΒΙΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Πορφύρης Δ Σταφυλά Π
Γενικευμένη σύρραξη και επεισόδια στον ποδοσφαιρικό αγώνα Σερβία Αλβανία.
Το ματς διακόπηκε.