''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΦΕΣΙ ΓΙΑ ΣΗΜΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΑΝΤ1... ΓΥΡΝΑΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ... "ΤΟΥΡΚΟΥΣ"!!!

«Τουρκικά για αρχαρίους»

«Η παραγωγή "Το νησί" ήταν μια σειρά που έφτασε στο 75% τηλεθέαση. Το "Κάτω Παρτάλι" στο 60%. Τις αναφέρω ως παράδειγμα, για να τονίσω ότι μόνο η ελληνική μυθοπλασία (κωμωδία ή δράμα) και η εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου καταφέρνουν να κρατούν το ενδιαφέρον, το χαμόγελο και τη συγκίνηση του ελληνικού τηλεοπτικού κοινού στην κορυφή. Στο πλαίσιο αυτό συζητάω με τον ΑΝΤ1 για μια σειρά, που μας έρχεται από τη Γερμανία και έχει να κάνει με τον έρωτα που είναι τυφλός. Δεν μπορώ να πω πολλά, σε δέκα ημέρες θα γνωρίζω περισσότερα».
Αυτά δηλώνει στην «Espresso» ο Στέλιος Μάινας, ο Γιώργης του «Νησιού», λίγο πριν από την επιστροφή του στη μικρή οθόνη. Τούρκος αστυνομικός

Από τον Φεβρουάριο του 2015 και πέντε χρόνια μετά τον δραματικό ρόλο του στη σειρά του Mega θα τον απολαύσουμε σε παραγωγή του ΑΝΤ1, η οποία θα έχει αρκετές δόσεις χιούμορ. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, το κανάλι του Αμαρουσίου αποφάσισε να βγάλει στον αέρα από τη νέα χρονιά ένα σίριαλ, που προέρχεται από τη Γερμανία και το οποίο έχει προβληθεί σε πολλές χώρες γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία. Ο τίτλος της είναι «Turkish for beginners», δηλαδή «Τουρκικά για αρχαρίους».
 

Οι πρωταγωνιστές στο σενάριο της γερμανικής σειράς είναι ένας αστυνομικός τουρκικής καταγωγής, που ζει και εργάζεται στη Γερμανία και μια Γερμανίδα ψυχολόγος. Χωρισμένοι αμφότεροι, μ' ένα διαζύγιο στο χέρι, έχουν ως σκοπό τους να αναθρέψουν τα παιδιά τους (έχουν δύο ο καθένας) σωστά. Το ζευγάρι ερωτεύεται και οι κοινωνικές, μορφωτικές, θρησκευτικές, πολιτιστικές και πολιτισμικές διαφορές τους θα κάνουν τους συγγενείς, τους φίλους και τα παιδιά τους... μαλλιά κουβάρια. Οσα ευτράπελα συμβαίνουν, τα αφηγείται στη σειρά η κόρη της Γερμανίδας ψυχολόγου κι έτσι η ιστορία αναπτύσσεται με πολύ πρωτότυπο τρόπο.

Οπου όμως υπάρχει αγάπη, χημεία, υπομονή και επικοινωνία, τα οποιαδήποτε χάσματα γεφυρώνονται. Η κεντρική ιδέα θα προσαρμοστεί βέβαια στα ελληνικά δεδομένα: μια μορφωμένη Ελληνίδα και διαζευγμένη μαμά θα ερωτευτεί έναν αλλόθρησκο και αλλοεθνή άντρα, τον οποίο θα ερμηνεύσει ο Στέλιος Μάινας. Αυτό το διάστημα γίνονται επαφές και για τους υπόλοιπους κεντρικούς ρόλους, ενώ θα πραγματοποιηθεί και οντισιόν για τα τέσσερα παιδιά των πρωταγωνιστών.

http://www.espressonews.gr

http://elnewsgr.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου