''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

Η προσευχή είναι ποίηση

10250119_10202625162083529_7368089207707569218_n.jpg
Και ξαφνικά ανοίγει ένα παραθυράκι στο νου.
Έρχεται ένα φως. Τότε έχεις μια άλλη αίσθηση. Τότε το κατανοείς καλά.

Να γιατί δεν ανοίγουν τη Σουμελά - Παραλήρημα Τούρκου ακαδημαϊκού: Οι Έλληνες απεργάζονται σχέδιο για τη νεκρανάσταση ποντιακού κράτους!

Στην εθνικιστική ημερήσια εφημερίδα της κατεχόμενης Κύπρου Önce Vatan δίνει συνέντευξη ο καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης στη Νομική του Πανεπιστημίου Εγγύς Ανατολής της κατεχόμενης Κυρήνειας, Εμετέ Γκιουζουγκιουζελί. Οι αδιανόητοι ισχυρισμοί του απηχούν ουσιαστικά τις πεποιθήσεις εκατομμυρίων Τούρκων, οι οποίες καλλιεργούνται και χάρις στην επίσημη ιστορία που διδάσκεται στη γείτονα.

ΕΜΠΛΕΚΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΣΤΟ ΑΠΟΤΥΧΟΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Προσπάθεια εμπλοκής από κάποιους κύκλους του Πατριάρχη Κωνσταντινούπολης στο αποτυχών πραξικόπημα της Τουρκίας είναι σε εξέλιξη και χρειάζεται πολύ προσοχή ένεκα της πολύ μεγάλης λεπτότητας του θέματος.

Πόλεμος Ρωσίας-Ουκρανίας προ των πυλών – Πρώτες ανταλλαγές πυρών μεταξύ Ρώσων και Ουκρανών -Τεράστιες συγκεντρώσεις του ρωσικού Στρατού στα σύνορα

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί ο πλανήτης: Τεράστιο όγκο πυρός μεταφέρει η Ρωσία στην Κριμαία – Ο Ερντογάν υποσχέθηκε στον Β.Πούτιν ότι δεν θα επιτρέψει ΝΑΤΟϊκή εμπλοκή