''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

«Γκολ» αγάπης από τον Μόρα για να σώσει τον αδερφό του

«Γκολ» αγάπης από τον Μόρα για να σώσει τον αδερφό του
O Βαγγέλης Μόρας επισκέφθηκε το Ελληνικό Κολλέγιο Oakleigh Grammar
Της Ευγενίας Παυλοπούλου
Ο Έλληνας διεθνής βρίσκεται στη Μελβούρνη για να υποβληθεί σε επέμβαση δωρεάς μυελού των οστών, μόσχευμα που προορίζεται για τον αδελφό του, που πάσχει από λευχαιμία.

Στη Μολδαβία καταργήθηκε η έννοια "μητέρα" και "πατέρας"

Στη Μολδαβία καταργήθηκε η έννοια "μητέρα" και "πατέρας"
Οι Χριστιανικές αξίες δεν αποτελούν πλέον παράδοση στη Μολδαβία, εξαιτίας του νομοσχεδίου, που η ηγεσία του Δημοκρατικού Κόμματος κατέθεσε και εγκρίθηκε στο κοινοβούλιο, αναφέρει το argumenti.md .

Σαν σήμερα: επιστροφή Καραμανλή πτώση της χούντας (Video)

Σαν σήμερα: επιστροφή Καραμανλή πτώση της χούντας (Video)
1567.... Η Μαρία Στιούαρτ, βασίλισσα της Σκοτίας, κι ενώ βρίσκεται φυλακισμένη στο κάστρο Λοχλέβεν της Σκοτίας εξαναγκάζεται σε παραίτηση από το θρόνο προς όφελος του μόλις ενός έτους γιου της, ο οποίος αργότερα θα στεφθεί βασιλιάς.

Η δικτατορία του...like - Δύο Αληθινές Ιστορίες.

 
ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΡΩΤΗ

Φίλος κολλητός ο Ντ. από παλιά. Έχουμε φάει ψωμί κι αλάτι μαζί από τα παιδικά μας χρόνια, αλλά μεγαλώνοντας... χαθήκαμε. Εκεί λοιπόν που αναρωτιόμουν τι να κάνει και που να βρίσκεται...

(ήξερα στο μεταξύ ότι είχε παντρευτεί και απέκτησε ένα αγοράκι), χθες το βράδυ με πήρε τηλέφωνο μετά από καιρό. Γιατί; Για να μου ζητήσει το λόγο που δεν έκανα like («μου αρέσει») σε κάτι φωτογραφίες του που δημοσίευσε στο Facebook (όπου βέβαια είμαστε...φίλοι, έστω και εικονικά).

Σοκ στην Κρήτη-Έκοψαν το ρεύμα σε τετραπληγική και πέθανε μία ώρα αργότερα


Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία των Χανίων από το θάνατο μιας 56χρονης τετραπληγικής στη συνοικία της Νέας Χώρας. Η άτυχη γυναίκα τα τελευταία 15 χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρότατα προβλήματα υγείας και όπως κατήγγειλαν τα παιδιά της, άφησε την τελευταία της πνοή το μεσημέρι, μία ώρα μετά αφού η ΔΕΗ λόγω χρέους της έκοψε το ρεύμα, αν και χρειαζόταν μηχανική υποστήριξη από τρία μηχανήματα όλο το 24ωρο.