''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Απάντηση σε παραπλανητικό φυλλάδιο των "Μαρτύρων του Ιεχωβά" ενόψει Πάσχα

Απάντηση σε παραπλανητικό φυλλάδιο των "Μαρτύρων του Ιεχωβά" ενόψει Πάσχα
Του Αρχιμ. Αθανάσιου Κολλά
Όπως κάθε χρόνο, τις άγιες ημέρες της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, η Αμερικανοεβραϊκή Εταιρεία Σκοπιά «των μαρτύρων του Ιεχωβά» (Μ.τ.Ι.) εν όψει του Πάσχα, εκτύπωσε ένα φυλλάδιο - πρόσκληση, το οποίο τα μέλη της μοιράζουν παντού και καλούν κάθε άνθρωπο να πάρει μέρος σε εκδηλώσεις που οργανώνουν σε διάφορους χώρους, με σκοπό να τιμήσουν το θανάτου του Χριστού,

Δείτε το ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ντοκιμαντέρ, που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων, για το πώς η Ελλάδα καταστρέφεται προς όφελος της ευρωζώνης και των τραπεζών.

Δείτε ένα διδακτικό ντοκιμαντέρ για το πώς η Ελλάδα καταστρέφεται με σύστημα προς όφελος της ευρωζώνης και των τραπεζών.
Από Γερμανούς δημοσιογράφους, που κανένας επώνυμος Έλληνας ομόλογός τους δεν τόλμησε να κάνει.

Απίστευτες εφευρέσεις των αρχαίων Ελλήνων που εξηγήθηκαν τον 20ο αιώνα (εικόνες)

  Ένα νέο μουσείο αφιερωμένο στις προηγμένες τεχνολογικές εφευρέσεις των αρχαίων Ελλήνων και πιο συγκεκριμένα στο πολύτιμο έργο του επιστήμονα Αρχιμήδη, λειτουργεί στην Αρχαία Ολυμπία και εντυπωσιάζει παρουσιάζοντας την τεχνολογική πρωτοπορία των προγόνων μας.

Οι αρετές κατά τον Άγιο Ιωάννη της Κλίμακος

Οι αρετές κατά τον Άγιο Ιωάννη της Κλίμακος
Ποιος είναι ο Αγιος Ιωάννης της Κλίμακος και πως η τιμή της μνήμης του συνδέεται με την περίοδο της Σαρακοστής του Πάσχα την οποία διανύουμε;

Το πείραμα της συμμόρφωσης -ΒΙΝΤΕΟ

Το πείραμα της συμμόρφωσης -ΒΙΝΤΕΟ
Το 1951 ο Σόλομον Ας πραγματοποίησε μια σειρά από πρωτότυπα πειράματα που σκοπό είχαν να μελετήσουν τις συνθήκες που οδηγούν ένα άτομο να υιοθετήσει τις απόψεις του συνόλου.

ΙΣΡΑΗΛ: Κατασκεύασαν τον βωμό για τον Τρίτο Ναό στην Ιερουσαλήμ.


Όπως αναφέρει το Breaking Israel News : Το Ινστιτούτο του Ναού στην Ιερουσαλήμ ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε την οικοδόμηση ενός βωμού κατάλληλου για την υπηρεσία στο ναό.
Ο βωμός, για την κατασκευή του οποίου χρειάστηκαν αρκετά χρόνια, μπορεί να λειτουργήσει άμεσα, ανέφερε το περιοδικό Matzav Haruach.