''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Η Αργεντινή πανηγυρίζει στους δρόμους την παύση πληρωμής του χρέους: ΠΑΤΡΙΔΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ – ΟΥΤΕ ΠΕΣΟ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ! (φωτογραφίες)

Σκληρή επίθεση των Τούρκων κατά του Άνθιμου.

20140801-122150-44510462.jpg
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
«Κόκκινο πανί» για τους Τούρκους, ο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, κ Άνθιμος, εξ’ αιτίας των δηλώσεων που έγιναν και από τον άμβωνα επισημαίνοντας...
τον κίνδυνο από την ισλαμική επέλαση στην χώρα μας και από τις προθέσεις του αξιότιμου δήμαρχου να ιδρύσει μουσείο ισλαμικού πολιτισμού στην Θεσσαλονίκη, καθώς για την μόνιμη λειτουργία μουσουλμανικού τεμένους με άμεση όμως συνέπεια την επίσημη αναγνώριση μουσουλμανικής μειονότητας στην πόλη μας. Αλλά και οι δηλώσεις του Παναγιότατου για τα τουρκικά σήριαλ έχουν προκαλέσει την μήνη των Τούρκων, καθώς, όπως θεωρούν οι «καλοί» μας γείτονες, με αυτά μας… εκπολιτίζουν και μας κάνουν… ψυχολογική θεραπεία στα αντίτουρκικά και αντίισλαμικά κόμπλεξ (!!!), με τα οποία διακατεχόμαστε και θα πρέπει επιτελούς να τα αποβάλουμε!!

Ο μεγαλύτερος ανθέλληνας όλων των εποχών.

«Οι Έλληνες δεν κατάγονται από τους αρχαίους Έλληνες», είχε γράψει ο Φαλμεράιερ.

Εκατόν πενήντα χρόνια μετά τη συγγραφή του βιβλίου «Περί της καταγωγής των σημερινών Ελλήνων» τα λεγόμενα του μεγαλύτερου ανθέλληνα… όλων των εποχών Γιάκομπ Φίλιπ Φαλμεράιερ συνεχίζουν να προκαλούν.

Ένοπλη σύγκρουση στα σύνορα Αρμενίας-Αζερμπαϊτζάν: Οκτώ Αζέροι στρατιώτες νεκροί.

Ένοπλη σύγκρουση ξέσπασε σήμερα στη μεθόριο γραμμή του Ναγκόρνο Καραμπάγ μεταξύ Αρμενίων και Αζέρων στρατιωτών. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Αμύνης του Αζερμπαϊτζάν, στην περιοχή Αγντάμ (Ağdam) και Τερτέρ (Terter), ξέσπασε ένοπλη σύγκρουση μεταξύ Αρμενίων και Αζέρων στρατιωτών, όταν οι πρώτοι επιχείρησαν να διεισδύσουν στις αζερικές θέσεις, με σκοπό να κάνουν δολιοφθορά. Τότε επενέβησαν οι Αζέροι στρατιώτες, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει ένοπλη σύγκρουση.

Οι «συναντήσεις» του π. Παϊσίου.


gpaisios.jpg
Η συνάντηση με τον Κύριο
«Ήταν βράδυ του Τιμίου Προδρόμου.
Θα ξημέρωνε του αγίου Κάρπου. Νοιώθω ανάλαφρος, πούπουλο. Καμιά όρεξη να κοιμηθώ.

Σκέφτομαι: «Ας καθήσω να γράψω κάτι για τον παπα-Τύχωνα να το στείλω στις αδελφές». Μέχρι τις 8.30΄ αγιορείτικα έγραψα ως τριάντα σελίδες. Αν και δεν νύσταζα, είπα να ξαπλώσω, γιατί ένοιωθα λίγη κούραση στα πόδια. Παίρνει να φωτίζει. Στις 9 η ώρα (6 περίπου κοσμικά το πρωί) δεν είχα κοιμηθεί. Σε μια στιγμή σαν να χάθηκε ο τοίχος του Κελιού μου (δίπλα στο κρεβάτι προς το εργαστήριο). Βλέπω τον Χριστό μέσα στο φως, σε απόσταση έξι μέτρα περίπου.

Τουρκοκύπριος θέλει να επιστρέψει σε Ελληνοκύπριους την περιουσία τους

Τουρκοκύπριος θέλει να επιστρέψει σε Ελληνοκύπριους την περιουσία τους
Τη γη του είχε παραχωρήσει παρανόμως το ψευδοκράτος το 2004 στα χωριά Βώνη και Παλαίκυθρο
Ο 57χρονος Τουρκοκύπριος Εράι Οζέρ από το κατεχόμενο χωριό Επηχώ δηλώνει έτοιμος να επιστρέψει στους Ελληνοκύπριους ιδιοκτήτες, τη γη που τού παραχώρησε παρανόμως το ψευδοκράτος το 2004 στα χωριά Βώνη και Παλαίκυθρο.

Υπάρχει ενδεχόμενο κατάργησης του αβάτου του Αγίου Όρους;

Υπάρχει ενδεχόμενο κατάργησης του αβάτου του Αγίου Όρους;
Υπάρχει ενδεχόμενο κατάργησης του αβάτου του Αγίου Όρους; Παρόλο που κάτι τέτοιο αποκλείεται από τον καταστατικό χάρτη, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "Ορθόδοξος Τύπος" που κυκλοφορεί σήμερα, κάτι τέτοιο αποφάσισε το Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών στην τελευταία συνεδρίασή του στο Πουσαν της Νοτίου Κορέας. Παραλλήλως απεφασίσθη, σύμφώνως πάντα με τον Ο.Τ. η σύντμησις ακολουθιών και κοινές ακολουθίες με ετεροδόξους.
Την σχετική εμπεριστατωμένη ανάλυση κάνει  ο μοναχός Βλάσιος Αγιορείτης και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου.

Σαν σήμερα: εμφύλιος σπαραγμός στην Ελλάδα

Σαν σήμερα: εμφύλιος σπαραγμός στην Ελλάδα
1798: Ο Νέλσον καταναυμαχεί το γαλλικό στόλο στη Ναυμαχία στο Αμπουκίρ.

1831: Εμφύλιος σπαραγμός στην Ελλάδα. Ο Ανδρέας Μιαούλης καταστρέφει την ελληνική κορβέτα Ύδρα και τη φρεγάτα Ελλάς.

1927: Ιδρύεται ο Λαϊκός Απελευθερωτικός Στρατός του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας.

Ο Αύγουστος είναι ο μήνας της Παναγίας μας.

Ο Αύγουστος είναι ο μήνας της Παναγίας μας. Όλοι οι πιστοί καταφεύγουμε με τις θαυμάσιες «Παρακλήσεις» στη Χάρη της και νοιώθουμε, ανάλογα με την πίστη μας, τη βοήθειά της και την παρουσία της στη ζωή μας

Σάλος για τον γάμο ομοφυλόφιλων στην Σκόπελο (ΦΩΤΟ)

Σάλος για τον γάμο ομοφυλόφιλων στην Σκόπελο (ΦΩΤΟ)
"Δεν μπορεί κανείς να υποβαθμίζει ή ακόμη και να υποκαθιστά την οικογένεια" αναφέρει μεταξύ άλλων σε πρόσφατη εγκύκλιό της με τίτλο «Οικογένεια και κοινωνία σε κρίση σήμερα» η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος. Κάνει επίσης συγκεκριμένες αναφορές για τον λεγόμενο γάμο των ομοφυλοφίλων. "Το να ζουν μαζί άτομα του ίδιου φύλου ως ζευγάρια δεν αποτελεί αποδεκτή πρακτική στην Ορθόδοξη Εκκλησία" είχε τονίσει από την πλευρά του ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στον προ μηνός χαιρετισμό του στην έναρξη της 42ης Κληρικολαϊκής συνέλευσης στην Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ.

Τεστ αίματος ανιχνεύει όλους τους καρκίνους

Τεστ αίματος ανιχνεύει όλους τους καρκίνους
Η απλή εξέταση αίματος υπόσχεται να σώσει πολλά άτομα από ακριβές και άχρηστες παρεμβατικές διαδικασίες για διάγνωση του καρκίνου

Ένα επαναστατικό τεστ αίματος το οποίο μπορεί να ανιχνεύσει οποιαδήποτε μορφή καρκίνου υποστηρίζουν ότι ανέπτυξαν βρετανοί ερευνητές. Ελπίζεται ότι το τεστ αυτό θα σώσει πολλούς ανθρώπους από ακριβές, άχρηστες παρεμβατικές εξετάσεις και βιοψίες.
Διάγνωση (μέχρι στιγμής) τριών μορφών της νόσου.

Μακρυγιάννης: Βγήκαν τώρα κάτι δικοί μας κυβερνήτες, Έλληνες, σπορά της εβραιουργιάς, που είπαν να μας σβήσουν την Αγία Πίστη

Μακρυγιάννης: Βγήκαν τώρα κάτι δικοί μας κυβερνήτες, Έλληνες, σπορά της εβραιουργιάς, που είπαν να μας σβήσουν την Αγία Πίστη
Στρατηγός Ιωάννης Μακρυγιάννης:
Τότε, εκεί που καθόμουν εις το περιβόλι μου και έτρωγα ψωμί, πονώντας από τις πληγές, όπου έλαβα εις τον αγώνα και περισσότερο πονώντας διά τις μέσα πληγές όπου δέχομαι διά τα σημερινά δεινά της Πατρίδος, ήλθαν δύο επιτήδειοι,άνθρωποι των γραμμάτων, μισομαθείς και άθρησκοι, και μούξηγώνται έτσι: «Πουλάς Ελλάδα, Μακρυγιάννη».
Εγώ, στην άθλιαν κατάστασίν μου, τους λέγω:
«Αδελφοί, μέαδικείτε. Ελλάδα δεν πουλάω, νοικοκυραίγοι μου. Τέτοιοναγαθόν πολυτίμητον δεν έχω εις την πραμάτειάν μου. Μάκαί να το ’χα, δεν το ’δινα κανενός. Κι’ αν πουλιέται Ελλάδα, δεν αγοράζεται σήμερις, διότι κάνατε τον κόσμον εσείς λογιώτατοι, να μην θέλει να αγοράσει κάτι τέτοιο».

Κοσμογονία στο πυροβολικό: 500 εκατ. ευρώ για ρουκετοβόλα MLRS και βαλλιστικούς πυραύλους ATACMS! (Video)

Κοσμογονία στο πυροβολικό: 500 εκατ. ευρώ για ρουκετοβόλα MLRS και βαλλιστικούς πυραύλους ATACMS! (Video)
"Κοσμογονία" στο ελληνικό πυροβολικό θα συντελεστεί μέχρι το 2017 με την ένταξη σε υπηρεσία 40 μεταχειρισμένων πολλαπλών εκτοξευτών ρουκετών MLRS και την αναβάθμιση των υπαρχόντων 36 εκτοξευτών, αλλά η ουσία της προμήθειας βρίσκεται αλλού:
Σύμφωνα με την χθεσινή απόφαση της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής...

Mehmet Müezzinoğlu: "Να έρθουν οι Έλληνες γιατροί στα νοσοκομεία μας"

Mehmet Müezzinoğlu: "Να έρθουν οι Έλληνες γιατροί στα νοσοκομεία μας"
Οι Τούρκοι έχουν βάλει στο "μάτι" τους Έλληνες γιατρούς.
Οι κενές θέσεις που υπάρχουν στα νοσοκομεία της Τουρκίας θα μπορούσαν να καλυφθούν με γιατρούς από το εξωτερικό και ειδικότερα, από την Ελλάδα, αφού στη χώρα οι γιατροί πλεονάζουν...
δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Υγείας, Mehmet Muezzinoglu, κατά την διάρκεια επίσκεψής του σε νοσοκομείο στην Κωνσταντινούπολη.

Η Ελλάδα, το δίκαιο της θάλασσας και η επέκταση των χωρικών υδάτων από έξι σε δώδεκα ναυτικά μίλια.

Γράφει ο Ευριπίδης Στυλιανίδης
 
30 Ιουλίου 1994 Η Ελλάδα υπογράφει μαζί με άλλες χώρες τη διεθνή σύμβαση για το δίκαιο της θάλασσας, η οποία της δίνει το δικαίωμα για μονομερή επέκταση των χωρικών της υδάτων από έξι σε δώδεκα ναυτικά μίλια.

Λίγους μήνες μετά (16 Νοεμβρίου του 1994), η Τουρκία θα ανακοινώσει ότι θεωρεί αιτία πολέμου ενδεχόμενη επέκταση των ελληνικών χωρικών υδάτων. 1.Το Νέο Δίκαιο της Θάλασσας του ΟΗΕ

Βετεράνοι της CIA-NSA-FBI, προτρέπουν τον Ομπάμα να μην παίζει με τους Ρώσους.

Μετά την πτώση του αεροσκάφους των Μαλαισιανών αερογραμμών πτήση 17,  πάνω από την Ουκρανία, εν μέσω ενός... τοπικού εμφύλιου πολέμου και τη δημιουργία μιας αντιπαράθεσης των ΗΠΑ με τη Ρωσία, Αμερικανοί βετεράνοι των μυστικών υπηρεσιών (CIA,NSA) προτρέπουν τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα να δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία τα οποία έχει  (ποια στοιχεία έχει) για να σβήσει η υπερβολή που δίνεται στην τραγωδία αυτή.
Την έκθεση υπογράφουν : 

ΑΠΛΑ ΣΥ-ΓΚΛΟ-ΝΙ-ΣΤΙ-ΚΟ… Γράμμα σε έναν ισραηλινό στρατιώτη.

ΑΠΟΔΟΣΗ-ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: HELLASFORCE
Τρεις εβδομάδες τώρα στη στρατιωτική επίθεσή σας στο πιο πυκνοκατοικημένο κομμάτι της γης σε όλο τον κόσμο, πώς νιώθεις; Πώς αισθάνεσαι να παρακολουθείς τους πυραύλους και τις βόμβες σας- από αέρος, από τη γη και τη θάλασσα – να ρίχουν τη Λωρίδα της Γάζας στα ερείπια;