''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Ποιος είναι ο σκοπός του φύλακα άγγελου στη ζωή του ανθρώπου και πως τον βοηθάει στη σωτηρία;

 
Ρωτήσανε κάποτε τον Ρουμάνο Γέροντα Κλεόπα Ηλίε (1912-1998), «ποιος είναι ο σκοπός του φύλακα άγγελου στη ζωή του ανθρώπου και πως τον βοηθάει στη σωτηρία;» και ο Γέροντας απάντησε:

Νέα εντυπωσιακή ανακάλυψη στην Πέλλα: Βρέθηκε άγαλμα Σειληνού.

silinos_1
Mία νέα εκπληκτική ανακάλυψη είδε το φως του Ηλίου στην Πέλλα και πρόκειται για το υπέροχο άγαλμα του Σειληνού του οποίου τον μύθο αναφέρει ο ίδιος ο Ηρόδοτος στα «Ιστορικά» του.

Εντοπίστηκε το «Νίκη 4 Noratlas» με τα λείψανα των Κομάντος 74 !

Το πρώτο κομμάτι του μοιραίου μεταγωγικού ΝΟΡΑΤΛΑΣ, το οποίο κατέπεσε τα ξημερώματα της 22ας Ιουλίου του 1974 από φίλια πυρά στην περιοχή της Μακεδονίτισσας, εντοπίσθηκε χθες από το συνεργείο που διενεργεί την ανασκαφή.

Τι ρόλο παίζει η Τουρκία και γιατί ξαφνικά την «αγάπησαν» τόσο πολύ ΗΠΑ και ΝΑΤΟ;

Τι ρόλο παίζει η Τουρκία και γιατί ξαφνικά την «αγάπησαν» τόσο πολύ ΗΠΑ και ΝΑΤΟ;
Η Τουρκία βρήκε το απόλυτο «άλλοθι» για να σβήσει από το χάρτη τους Κούρδους. Από τυπικός εταίρος του συνασπισμού εναντίον των τζιχαντιστών (του αυτοαποκαλούμενου Ισλαμικού Κράτους) γίνεται βασικός παίκτης και κερδίζει γεωπολιτικούς «πόντους» με την ευλογία του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ.

Τι έλεγε ο Ιπποκράτης για το θαλασσινό νερό; Διαβάστε πόσο καλό κάνει στην υγεία σας !!

Ο Ιπποκράτης χρησιμοποίησε για πρώτη φορά τη λέξη «θαλασσοθεραπεία» για να περιγράψει τις θεραπευτικές επιδράσεις του θαλασσινού νερού. Οι αρχαίοι Έλληνες εκτίμησαν τα οφέλη για την υγεία και τα πλούσια μεταλλικά στοιχεία του νερού.