''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Σάββατο 9 Μαΐου 2020

Κατηγορίες της Διεθνούς Αμνηστίας προς την Ελλάδα…



.
Η οργάνωση Διεθνής Αμνηστία προειδοποίησε την Ελλάδα για το νέο μεταναστευτικό νόμο της
Η οργάνωση Διεθνής Αμνηστία ανακοίνωσε πως η ρύθμιση στην Ελλάδα, που προβλέπει την αυτόματη σύλληψη προσφύγων και μεταναστών στην Ελλάδα αποτελεί παραβίαση του διεθνούς δικαίου.
Στην ανακοίνωση που έγινε από την οργάνωση υπενθυμίζεται πώς αύριο θα ψηφιστεί στο ελληνικό κοινοβούλιο νόμος σχετικά με την μετανάστευση και το άσυλο. Σε περίπτωση που ψηφιστεί η ρύθμιση αυτή, πρόσφυγες των οποίων το αίτημα ασύλου θα απορρίπτεται και θα αρχίζει η διαδικασία απέλασης τους, αυτόματα θα συλλαμβάνονται και θα κρατούνται σε κλειστούς χώρους των ανοιχτών camp που βρίσκονται στο Αιγαίο.
Στην ανακοίνωση παρατίθενται οι απόψεις της Αντριάνα Τιντόνα-ερευνήτριας για τη μετανάστευση της οργάνωσης, η οποία αναφέρει πως η κράτηση ανθρώπων σε κλειστούς και πολυπληθείς χώρους κατά τη διάρκεια της επιδημίας είναι κάτι το ανεύθυνο.

7/5/2020
Σχ : Δηλαδή μας ζητάνε ακόμα και μετά την οριστική απόρριψη ασύλου οι μετανάστες να γυρνάνε ελεύθερα όπως θέλουν στην Ελλάδα ! Πώς θα εφαρμοστεί τότε η απέλαση;
Όσο για τις απίστευτες ανοησίες που αναφέρουν σχετικά με τον νέο ιό, αυτό που έμμεσα προτείνουν δηλαδή, είναι να μεταφερθούν όλοι σε ξενοδοχεία ή σε σπίτια….
Σε λίγα χρόνια θα μας προτείνουν και την εισαγωγή της γλώσσας παστούν στα σχολεία…
Δείτε μια επιστολή-πρότυπο που υπάρχει την ιστοσελίδα της Δ.Α. -Ελλάδας, την οποίαν καλούνται οι υποστηρικτές της να την στείλουν στον πρωθυπουργό

Εμείς θα προτείναμε με το που βγαίνει κάποιος π.χ. στην Λέσβο να του δίνουμε και μια Μερσεντές !
Και γιατί πρόσβαση μόνο στο δημόσιο σύστημα υγείας ;
Να πηγαίνουν οι άνθρωποι όπου θέλουν να νοσηλευτούν !
Ακόμη και στα ιδιωτικά μαγαζιά (π.χ. Άγιος Λουκάς, Διαβαλκανικό κ.α.) και μετά θα τα πληρώνουν όλα οι Έλληνες…
Πηγή: TourkikaNea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου