''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019

Η προσευχή αλλάζει τους νόμους του χρόνου και τους νόμους της φυσικής

Η προσευχή θεραπεύει, εκτοξεύει το κακό και μας προετοιμάζει για την κύρια συνάντηση, όταν η καρδιά μας σταματά να χτυπάει, όταν το πνεύμα, η ψυχή και η προσωπικότητά μας θα λάβουν μια νέα γέννηση. Η προσευχή αλλάζει τους νόμους του χρόνου και τους νόμους της φυσικής, επιβραδύνει τη γήρανση. Οι ερημίτες έζησαν για 100-120 χρόνια και είχαν νεαρά πρόσωπα. Η προσευχή είναι το καλύτερο botox.
Ο μοναχός Αρσένι (Γιοβάνοβιτς)



Έχουμε πάει τόσο μακριά από το αρχικό σχέδιο του Δημιουργού που κυριολεκτικά φτιάξαμε διάφορες μάσκες, τις οποίες αλλάζουμε ανάλογα με την κατάσταση, χωρίς καν να σκεφτούμε. Βάζουμε μια μάσκα στην οικογένεια, βάζουμε μια άλλη για φίλους, τρίτη για την δουλειά, άλλη για την Εκκλησία. Είναι τόσο σημαντικό για μας παντού να φανουμε άξιοι και να γίνουμε δεκτοι από όλους!
Να είστε αυθεντικοι!
Αφαιρέστε τη μάσκα.


ΕΙΠΕ ΜΟΝΑΧΗ. Δώστε τη ζωή σας στον Θεό - Θα την αντιμετωπίσει καλύτερα από εσάς.
Μακάριοι αυτοί που αγάλλονται όταν αντικρίζουν την ανατολή του πόνου και της θλίψης .... διότι βιώνουν την ιδιαίτερη μέριμνα του Θεού.

Επιτυχημένος είναι ο Χριστιανός που μετά το πέρας της παρούσης ζωής , χέρι-χέρι , ως συγγενής του αγίου που φέρει το όνομά του, θα παρουσιαστεί στον Κύριο και θα αναπαυθεί εν Αυτώ εις την αιωνιότητα.
Π. Κωνσταντίνος Στρατηγόπουλος
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου