''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Τρίτη 9 Ιουλίου 2019

Μπαλάσκας για Εξάρχεια: Αν μας δώσουν εντολή ούτε κουνούπι δεν θα μείνει

«Αν μας δώσουν εντολή, όχι μόνο θα τα καθαρίσουμε ούτε κουνούπι δε θα μείνει στα Εξάρχεια. Είμαστε η τρίτη καλύτερη αστυνομία στην Ευρώπη, μια περιοχή δεν μπορούμε να καθαρίσουμε; Το θέμα στα Εξάρχεια δεν είναι μόνο οι μπαχαλάκηδες και οι φίλοι τους που έρχονται από το εξωτερικό για να κάνουν τρομοτουρισμό στην Ελλάδα. Είναι το εμπόριο όπλων, ναρκωτικών, άνθρωποι επικίνδυνοι, αυτά πρέπει να ξεκαθαρίσουμε. Αν θα καθαρίσουμε τα Εξάρχεια θα πρέπει μετά για πολύ καιρό να υπάρχει Αστυνομία» είπε.

Ο κ. Μπαλάσκας μίλησε και για το χθεσινό περιστατικό της κλοπής της κάλπης από το 33ο εκλογικό τμήμα της Αθήνας, στην περιοχή των Εξαρχείων. Λόγω αυτού του περιστατικού οι εκλογές στο συγκεκριμένο εκλογικό τμήμα θα επαναληφθούν την επόμενη Κυριακή 14 Ιουλίου.

«Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου. Οι μπαχαλάκηδες μυαλό δεν βάζουν ακόμα και την ύστατη στιγμή. Μπήκαν μέσα με μια βαριοπούλα ανεμπόδιστα, πήραν την κάλπη και έφυγαν. Παραπάνω αστυνομικούς δεν γινόταν να έχουν τα αστυνομικά τμήματα στα Εξάρχεια και να είναι σιδερόφραχτα» δήλωσε.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου