''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

Πρόεδρος Παμμακεδονικής Ένωσης Η.Π.Α: Ο Κοτζιάς μας ζήτησε να είμαστε όσο ακραίοι γίνεται για να φανεί εκείνος «καλό παιδί»!

Τα Πολιτικά παιχνίδια του κ. Κοτζιά εις βάρος των εθνικών μας θεμάτων συνιστούν εθνική προδοσία!

γράφει ο ..(( Λ ))..

Σε μια αποκάλυψη βόμβα προχώρησε ο Πρόεδρος της Παμμακεδονικής Ένωσης Η.Π.Α Δημήτρης Φιλιππίδης στην εκπομπή του κ. Μυλωνάκη στο ΑΡΤ που μας βοηθά να αντιληφθούμε τις σκοπιμότητες των κ. Τσίπρα, κ. Κοτζιά και της αριστερής παρέας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ευθέως λοιπόν ο κ. Φιλιππίδης αποκάλυψε πως ο ίδιος ο κ. Κοτζιάς είχε ζητήσει από τις Παμμακεδονικές Ενώσεις να κρατήσουν όσο πιο σκληρή και ακραία στάση γίνεται στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων ως....διαπραγματευτικό χαρτί. Με απώτερο σκοπό όμως να φανεί ο ίδιος ο κ. Κοτζιάς πιο διαλλακτικός και επί της ουσίας ο «καλός» της διαπραγμάτευσης, ο οποίος θα έδειχνε στους γείτονες αλλά και στους υπόλοιπους Ευρωπαίους και μη, πως δεν θα συνταχθεί με τις «ακραίες» φωνές των Ενώσεων...και θα συνεχίσει να διαπραγματεύεται για να παραδώσει τον όρο Μακεδονία και ότι συνεπάγεται αυτός!

Επειδή τελικά όμως οι Παμμακεδονικές Ενώσεις του χάλασαν τα σχέδια και δεν εκφράστηκαν με ακραίο τρόπο αλλά έθεσαν το θέμα διεθνώς με άρτιο τρόπο, παρατηρούμε στελέχη και βουλευτές, όπως ο κ. Τζανακόπουλος να αποκαλούν πλέον τις Παμμακεδονικές Ενώσεις επικίνδυνες...ακραίες...φασιστικές και να δηλώνουν ότι δεν αναγνωρίζουν καμία τέτοια φωνή...!

Καταλάβατε Έλληνες; Αυτοί είναι οι πολιτικοί μας ταγοί. Αυτούς ψηφίσατε.

Αφυπνισθείτε και Αντισταθείτε Έλληνες!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου