''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

ΚΟΛΑΣΗ μεταξύ Ισραήλ - τουρκίας...!!! Η ΜΙΤ «βρήκε» ίχνη της ΜΟΣΑΝΤ πίσω από την «απόπειρα δολοφονίας» του Ερντογάν


Τρέχουν και δεν φτάνουν οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες , διότι σύμφωνα με έγκυρο σερβικό ΜΜΕ έχουν λάβει πληροφορίες ότι «πίσω» από την απόπειρα δολοφονίς του Ρ.Τ.Ερντογάν ευρίσκεται η υπηρεσία πληροφοριών του Ισραήλ, η περιβόητη MOSSAD.

Εντόπισαν οι Τούρκοι πράκτορες δύο άτομα από την ομάδα που φέρονται να σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Ερντογάν και τα οποία ανήκουν στο κίνημα η Fetulah Gulen, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Yeni Safak, αλλά διαπίστωσαν ότι πίσω από όλα είναι οι Ισραηλινοί οι οποίοι αλωνίζουν πλέον στα Βαλκάνια .

Ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Τουρκίας M.Bozdag, μάλιστα σχολιάζοντας αναφορές για την πιθανή δολοφονία του Ερντογάν στα Βαλκάνια και στην Τουρκία , δήλωσε ότι ο Πρόεδρος της Τουρκίας είναι το πρόσωπο που φοβάται πως έχει μπει στο στόχαστρο πολλών .

Η ιστοσελίδα της σερβικής εφημερίδας srbin.info αναφέρει ότι υπάρχει σύνδεση με σχέδιο δολοφονίας από το Ισραήλ, σύμφωνα με τις έρευνες των υπηρεσιών τουρκικών μυστικών, και πρόσθεσε ότι το Ισραήλ έχει στείλει δολοφόνους για την εκτέλεση αυτής της επιχείρησης .

Η ίδια εφημερίδα ανέφερε ότι οι ισχυρισμοί αυτοί αναφέρθηκαν και από την αμερικανική ιστοσελίδα vetrantoday.com, η οποία ανέφερε ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ θεωρεί ότι δεν μπορεί να επιτεθεί στο Ιράν χωρίς να έχει βγάλει από την μέση τον Ερντογάν, και ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν θα αναγκαστεί να εγκαταλείψει την υποστήριξη προς τον πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ αλ-Άσαντ και να σταματήσει τις πωλήσεις όπλων στο Ιράν, όταν ο Ερντογάν δεν είναι πλέον «δίπλα του» .

Από ότι φαίνεται λοιπόν τον Τούρκο πρόεδρο πολλοί θέλουν να τον ξεπαστρέψουν και τότε τα γεγονότα θα ξεκινήσουν να τρέχουν.

Την ίδια στιγμή, οι δηλώσεις του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών Μάικ Πομπέο για τη στρατηγική που θα αποκολουθήσει η Ουάσινγκτον απέναντι στο Ιράν δείχνουν ότι οι ΗΠΑ επιδιώκουν την αλλαγή καθεστώτος στην Ισλαμική Δημοκρατία, δήλωσε σήμερα ένας ανώτερος Ιρανός αξιωματούχος στο πρακτορείο Reuters .

«Η Αμερική επιθυμεί να ασκήσει πίεση στο Ιράν να παραδοθεί και να αποδεχτεί τις παράνομες απαιτήσεις της…οι δηλώσεις του δείχνουν ότι η Αμερική επιζητά σαφέστατα την αλλαγή καθεστώτος στο Ιράν», δήλωσε ο αξιωματούχος σε απάντηση στις δηλώσεις Πομπέο, κατά τις οποίες διαβεβαίωσε ότι οι ΗΠΑ θα ασκήσουν «οικονομικές πιέσεις άνευ προηγουμένου» και θα επιβάλουν «τις σκληρότερες κυρώσεις στην ιστορία».

Πηγή
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/05/blog-post_9662.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου