''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Καμπάνια Aντι-πορνό βρίσκει συμμάχους


Μια εκστρατεία για να πείσει τις επιχειρήσεις να μπλοκάρουν την πορνογραφία από την Wi-Fi υπηρεσία τους σημειώνει επιτυχία.

Μετά το Μετρό στις ΗΠΑ ακολουθεί το Starbucks και τα McDonald 's κάνοντας τα εστιατόριά του χωρίς πρόσβαση στο πορνό, λέει η Donna Rice Hughes, πρόεδρος της οργάνωσης "Φτάνει πια".


Η "Φτάνει πια" έχει ξεκινήσει μια εθνική εκστρατεία, πριν από δύο χρόνια περίπου, προτρέποντας τα Starbucks και τα McDonalds να μπλοκάρουν το πορνό. Τώρα τα McDonalds μπλοκάρουν το πορνό σε 14.000 εστιατόρια και τα Starbucks σχεδιάζουν να κάνουν το ίδιο.


Όπως δηλώνει η Donna Rice Hughes: "Προωθούμε αυτή την εκστρατεία και σε άλλους χώρους, όπως οι δημόσιες βιβλιοθήκες που σήμερα πολλές από αυτές προσφέρουν δωρεάν Wi-Fi". Η οργάνωση προσπαθεί να πείσει κι άλλους δημόσιους χώρους, όπως αεροδρόμια και εμπορικά κέντρα, να αναλάβουν δράση.


Το μήνυμα προς τις επιχειρήσεις, λέει η Hughes, είναι ένα σήμα κατατεθέν που να κάνει την επιχείρησή σας ασφαλή για οικογένειες και να προστατεύει το όνομα της εταιρίας σας, με την ανάληψη δράσης. Αναφέρει επίσης, ότι ένας λόγος για την επιτυχία της εκστρατείας είναι ότι μόλις οι εταιρείες κατανοήσουν πως η φιλική εικόνα τους προς την οικογένεια θα αμαυρωθεί με την πορνογραφία, το σκέφτονται διπλά πριν την επιτρέψουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου