''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Η λαίλαπα του μεταναστευτικού και η οχιά του Αγίου Παϊσίου


Άλλο είναι να τρέφουμε ένα φίδι γνωρίζοντας ότι μπορεί να μας τσιμπήσει, αλλά από αγάπη στα πλάσματα του Θεού του προσφέρουμε ότι μπορούμε (όπως συνήθιζε ως γνωστόν και ο Άγιος Παΐσιος με μια οικογένεια από οχιές στο καλύβι του) και άλλο είναι να το περιποιούμαστε από άγνοια και επηρεασμένοι από το πνεύμα της δήθεν προοδευτικότητας που τεχνηέντως καλλιεργείται και προωθείται σήμερα.

Η κοινή γνώμη της Γαλλίας (και όχι μόνο) μένει απορημένη στο πως είναι δυνατόν παιδιά που μεγάλωσαν και μορφώθηκαν στην χώρα τους, «μια χώρα θρησκευτικού πλουραλισμού και ίσων δικαιωμάτων», να είναι υπαίτιοι για τα απάνθρωπα τρομοκρατικά εγκλήματα. Οι Γάλλοι είναι ακόμη βυθισμένοι σε μια ατέρμονη αναζήτηση του σωστού και του λάθους, και αγνοούν ότι το πρόβλημα δεν είναι ο άνθρωπος αλλά η ίδια η ψευτοθρησκεία, το Ισλάμ, που τους ωθεί στον «ιερό πόλεμο», το επικατάρατο, θεομίσητο, υπάνθρωπο και ζωώδες τζιχάντ.

Οι δολοφόνοι που σκοτώνουν τους «απίστους» για να «απολαύσουν τις ηδονές του παραδείσου» κατά το Ισλάμ είναι μάρτυρες του «Θεού» τους [1]. Στο Κοράνιο, στην σούρα «Τα λάφυρα» (Al anfal) και στον στίχο 17 λέει: «Τους απίστους δεν τους σκοτώνετε εσείς αλλά ο Θεός. Όταν ρίχνεις το ακόντιό σου δεν το ρίχνεις εσύ, αλλά ο ίδιος ο Θεός προκειμένου να δοκιμάσει τους πιστούς του με δοκιμασία η οποία είχε λαμπρά αποτελέσματα». Αλλού στην σούρα «Το στρωμένο τραπέζι» (Al maida) στον στίχο 33 αναφέρεται ότι λέει ο «Θεός»: «Να ποιά θα είναι η αμοιβή όσων πολεμούν το Θεό και τον Απόστολό Του θα σκοτώνονται, θα σταυρώνονται, θα κόβονται τα χέρια και τα πόδια τους, θα εξορίζονται από τη χώρα τους». Ενώ στην σούρα «Μωάμεθ» (Muhamand) στο στίχο 4 λέει «όταν συναντάτε τους απίστους να τούς σκοτώνεται και να τους σφάζετε» [1]. Παρ’ όλα αυτά ακόμη αδυνατεί η αποχαυνωμένη κοινή γνώμη να αποδεχτεί ότι ο Ισλαμισμός είναι ένα θρήσκευμα τρομοκρατίας και παράφορης καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και δη των γυναικών.

Το Ισλάμ που επινοήθηκε από έναν Άραβα έμπορο στο επάγγελμα, δηλωμένο αιμομίκτη και παιδεραστή, ο οποίος νομιμοποίησε τα πάθη του και τα μετέτρεψε σε «θρησκεία» που ομοιάζει με «όπιο» λαών με σεξιστικές τάσεις και φανατισμό. Ταυτόχρονα με εργαλείο την επινοημένη «θρησκεία» του, προσπάθησε να κατακτήσει και τον κόσμο. Το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας βλέπουμε σήμερα, με τις παντοειδούς βαρβαρότητες που έχουν μετατραπεί σε παγκόσμια μάστιγα. Ίσως κάποιοι να είναι λιγότερο φανατικοί Ισλαμιστές, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι στο κατάλληλο, ή μάλλον ακατάλληλο περιβάλλον να επηρεαστούν και να μεταλλαχτούν σε «εν δυνάμει μάρτυρες» και προασπιστές της μισαλλοδοξίας εναντίων των αλλοθρήσκων. Πολλά είναι άλλωστε τα παραδείγματα ακόμη και Δυτικών, οι οποίοι μετά από μια επίσκεψη στα μουσουλμανικά κράτη αλλαξοπίστησαν και σήμερα είναι οι πλέον φανατικοί Ισλαμιστές, ακόμη και μπροστάρηδες.

Συγκεκριμένα όσον αφορά το μεταναστευτικό, θα σας θυμίσουμε ότι τελευταία ακόμη και οι δηλώσεις από ανθρώπους-ινστρούχτωρες της Νέας Τάξης, είναι απροκάλυπτες, και ομολογούν την ενεργή εμπλοκή τους στην προώθηση μουσουλμάνων στην Ευρώπη. Όπως για παράδειγμα ο γνωστός κερδοσκόπος George Soros που δήλωσε πρόσφατα ότι χρηματοδότησε με 11 δις δολάρια ΜΚΟ για την μεταφορά λαθρομεταναστών προς την Ευρώπη [1], φυσικά με σκοπό την αλλοίωση του Ευρωπαϊκού πληθυσμού και την ισοπέδωση της εθνικής-ιστορικής-θρησκευτικής ταυτότητας των λαών [4]. Αυτό βέβαια με απώτερο στόχο την παγκοσμιοποίηση, δηλαδή ένα κράτος, μία θρησκεία, ένας Παγκόσμιος Κυβερνήτης και ο νοών νοείτω...

Πρόσφατα έπεσαν και οι τελευταίες μάσκες, με την Παγκόσμια Τράπεζα (ένα ακόμη όργανο της Νέας Τάξης) να εγκρίνει δάνειο για την μόνιμη εγκατάσταση των μεταναστών στις χώρες όπου «φιλοξενούνται», όπως την Ελλάδα. Ταυτόχρονα τα τοπικά παπαγαλάκια των κατευθυνόμενων ΜΜΕ (βλ. ΕΡΤ, και για του λόγου το αληθές δείτε το πρόγραμμα της ΕΡΤ στην εικόνα), συνεχώς καλλιεργούν ένα κλίμα ψευτοφιλαλληλίας και ανθρωπισμού για να πείσουν τον γηγενή πληθυσμό για την αναγκαιότητα της αποδοχής και γιατί όχι αφομοίωσης των μεταναστών [2], πολλοί εκ των οποίων δεν προέρχονται καν από εμπόλεμες ζώνες. Ενώ ο γνωστός Υπουργός της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-Καμμένου, κ. Φίλης, υποστηρίζει το ανήκουστο, ότι δηλαδή οι μετανάστες θα βοηθήσουν να λυθεί το οξύ δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας. Με άλλα λόγια αυτό που δεν κατάφεραν 400 χρόνια σκλαβιάς σήμερα θα το πετύχουν ειρηνικά και με το πρόσχημα του ανθρωπισμού και της φιλανθρωπίας έναντι των προσφύγων.


Και διερωτάται ο λογικός νους, πως είμαστε τόσο σίγουροι ότι τα ίδια και χειρότερα με την Γαλλία (και όχι μόνο) δεν θα συμβούν και σε μας με τους μετανάστες που περιθάλπουμε με τέτοια αφέλεια. Εάν αναγνωρίζουμε ότι αυτοί είναι το φίδι αλλά παρ’ όλα τρέφουμε αληθινή-ανυπόκριτη, κατά Θεόν αγάπη προς αυτούς, τότε καλώς κάνουμε, και όντος τηρούμε έτσι τον Ευαγγελικό λόγο. Αν όμως το κάνουμε από άγνοια, με αίσθημα δήθεν προοδευτισμού και ψεύτο-φιλανθρωπίας, τότε κινδυνεύουμε να χάσουμε ακόμη και την ίδια μας την ψυχή. Κινδυνεύουμε γιατί όταν το φίδι μας τσιμπήσει (γιατί αυτό κάνει το φίδι από την φύση του αργά ή γρήγορα), τότε μπορεί και να τα βάλουμε με τον Θεό ζητώντας ίσως και τον λόγο. «Μα εμείς Θεέ μου τους δεχτήκαμε στο όνομά Σου. Γιατί επέτρεψες να γίνει το κακό; Γιατί τους άφησες να ανατινάξουν τα παιδιά μας στα σχολεία; Γιατί Θεέ μου τους άφησες να ατιμάσουν τα κορίτσια και τις γυναίκες μας; Γιατί τους άφησες να αλωνίζουν στην χώρα μας και τώρα να νιώθουμε σαν ξένοι; Γιατί, γιατί, γιατί…». Και ίσως τότε να γίνουμε ακόμη και θεομάχοι, πολέμιοι Αυτού που υποτίθεται ότι υπηρετούσαμε όταν καλοδεχτήκαμε τους μετανάστες.

Σαφώς και όποτε είναι δυνατό οφείλουμε να τους απαλύνουμε τον πόνο γιατί μέσα σε όλους υπάρχουν σίγουρα και αναγκεμένοι άνθρωποι, αλλά πάντοτε με απώτερο σκοπό την μετάβασή τους στον τελικό τους προορισμό εκτός της Ελλάδας. Ο Σεβ. Μητροπολίτης Καλαβρύτων κ. Αμβρόσιος έγραψε χαρακτηριστικά για τους ταλαίπωρους αυτούς ανθρώπους: «Τα σύνορα της καρδιάς μας λοιπόν, είναι ήδη ολάνοικτα! Δεν πρέπει όμως να ανοίξουμε και τα σύνορα της πατρίδος μας!»[2] Δεν τους δεχόμαστε για να τους αφομοιώσουμε, αυτό το λάθος επιχειρήθηκε και στο εξωτερικό με φανερά τα αποτελέσματα. Ήδη χώρες όπως η Βουλγαρία και η Ρουμανία ξεκίνησαν ενέργειες για να αποτρέψουν (ακόμη και με νόμους του κράτους) πιθανά τρομοκρατικά κτυπήματα που συσχετίζονται με την εισροή του φονταμενταλιστικού Ισλάμ εντός της επικράτειάς τους [3]. Εδώ στην Ελλάδα, υπάρχουν βάσιμα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι οι πρόσφατες εξεγέρσεις από Ειδομένη έως και Χίο, συντονίστηκαν μέσω μηνυμάτων κινητών τηλεφώνων sms (από άγνωστο αποστολέα από την Ασία!), τα οποία στάλθηκαν την παραμονή των εξεγέρσεων σε καρτοκινητά που μοιράστηκαν δωρεάν με χρήματα των ΜΚΟ [5]. Όσον αφορά την αστυνομία, έχει άνωθεν εντολές (απο την "φιλεύσπλαχνη" κυβέρνηση υποθέτουμε), να μην αγγίζουν τους μετανάστες, δηλαδή να παραμένουν απλοί θεατές [6]. Ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες αστυνομικών, οι ίδιοι οι «εθελοντές» των ΜΚΟ (οι οποίοι αμείβονται με τουλάχιστον 1500 ευρώ) προτρέπουν τους μετανάστες να επιτίθενται στην αστυνομία [7].

Ας είμαστε προετοιμασμένοι λοιπόν για τα χειρότερα τα οποία δεν είναι επιστημονική φαντασία, είναι η πραγματικότητα ζωγραφισμένη με φόβο και με τρόμο στα πρόσωπα των ανθρώπων που τα βίωσαν και τους είδαμε στις τηλεοράσεις και τα ΜΜΕ.

Οι Άγιοί μας, λουσμένοι μέσα στην χάρη του Θεού, είχαν τέτοιο μεγαλείο αγάπης που δεν τους ενδιέφερε εάν ο Θεός επέτρεπε το φίδι να τους τσιμπήσει. Εμείς άραγε ανήκουμε σε αυτήν κατηγορία;

Άρθρο από τον Κ.Ι.Κ.



Από: synaxipalaiochoriou.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου