''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Ο Ασαντ τους είχε προειδοποιήσει - Η τρομοκρατία θα έρθει στις χώρες σας

«Η τρομοκρατία δε θα σταματήσει εδώ. Θα εξαχθεί από μόνη της μέσω της παράνομης μετανάστευσης στην Ευρώπη».

Του Στρατή Μαζίδη
Ο σύριος ηγέτης και νόμιμος πρόεδρος της χώρας, Μπασάρ Αλ Ασαντ, αυτός τον οποίο οι γάλλοι και οι υποκινούμενοι (και) εξ αυτών τζιχαντιστές (γνωστοί και ως μετριοπαθείς αντάρτες), είχε προειδοποιήσει τη Δύση ουκ ολίγες φορές πως θα πληρώσει το τίμημα των πράξεών της.

Όσοι παρακολουθούν τις δηλώσεις και το πολιτεύεσθαι του σύριου προέδρου, γνωρίζουν πως σχεδόν σε κάθε συνέντευξη που παραχωρεί σε ξένα ΜΜΕ συνήθιζε να τονίζει τις επερχόμενες συνέπειες αυτής της καταστροφικής πολιτικής.

Δεν είναι αστείο να γιγαντώνεις εξτρεμιστικές ομάδες. 

Η βαρβαρότητα δεν κάνει διαχωρισμούς ανάμεσα στους λαούς.

Η Γαλλία μολονότι από χρόνια βιώνει τρομακτικά προβλήματα με τους μουσουλμάνους υπηκόους της, ανέλαβε το ρίσκο να αποσταθεροποιήσει μια μουσουλμανική μεν, αλλά προοδευτική και φιλήσυχη χώρα, η οποία είχε ίσως τα θέματά της αλλά σε καμία περίπτωση δε βίωνε τον εφιάλτη της διάλυσης.

Η εικόνα των σκοτωμένων γονέων, των νεκρών παιδιών, των ακρωτηριασμένων ήρθε ήδη στην Ευρώπη.

Τεράστια η ευθύνη των ηγετών που άνοιξαν τις θύρες της κολάσεως αλλά και των λαών που τους ανέχθηκαν. Φυσικά αυτό ισχύει και για την πατρίδα μας η οποία συνέπραξε, έστω και λεκτικά, στο έγκλημα της Συρίας προδίδοντας την παραδοσιακά φιλική μας χώρα και ούσα έτοιμη μαζί με τους... αλβανούς να εγκρίνει επέμβαση τον Αύγουστο του 2013.

Ο Μπασάρ Αλ Ασαντ είχε προειδοποιήσει. Ως οφθαλμίατρος που είναι, έβλεπε τα προφανή.
 
Από: www.freepen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου