''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Τι λαος Θεε μου!

Ανδρέας

Ενα ακρως αληθινο και αντιπροσωπευτικο αρθρο του ποιοι ειμαστε! Δεν ειμαστε μονο οι Θερμοπυλες και ο Παρθενωνας, η Σαλαμινα και η Δημοκρατια..
Ειμαστε και η Τυρρανιδα. ειμαστε και ο Πελλοπονησιακος Πολεμος, ειμαστε και η Διχονοια που βασταει ενα σκηπτρο η δολερη, ειμαστε αυτοι που μεσα στον υψιστο αγωνα απελευθερωσης, παρατησαμε τον σκοπο (Ελευθερια) και κηνυγουσαμε Ηρωες να κλεισουμε στο Παλαμηδι, αλληλοσκοτωνομασταν,ειμαστε οι ιδιοι που οταν απελευθερωσαμε την πατριδα μας απο τους Ναζι, αλληλοσκοτωθηκαμε αναμεταξυ μας, οταν αλλοι εχτιζαν τις κατεστραμενες χωρες του, εμεις αφηναμε το δηλητηριο της διχονοιας να μπει πιο βαθεια και για χρονια μεχρι την μεταπολιτευση να υπαρχει και καταστρεφει το μελλον του τοπου μας! Κηνυγουσαμε τους ηρωες, τους σοφιστες και φιλοσοφους και προσκυνουσαμε λαοπλανους, τυρρανους και θρασυτατους κολακες.
Και μυαλο δεν βαλαμε κι ακομα κι αν καταστραφουμε πλαι μυαλο δεν θα βαλουμε! Ουτε καν το κωνειο δεν ειμαστε σε θεση να πιουμε οπως ο Σωκρατης!Ουτε να εξωστρακισουμε τα πιο κακα μας και αρνητικα στοιχεια δεν ειμαστε ικανοι! Τι λαος Θεε μου!


Από σχόλιο στο news beast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου