''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

Απίστευτο: Γαμπρός μήνυσε την νύφη επειδή... δεν την αναγνώρισε την επομένη του γάμου!

Απίστευτο: Γαμπρός μήνυσε την νύφη επειδή... δεν την αναγνώρισε την επομένη του γάμου!
Στο δικαστήριο οδήγησε την νύφη ένας γαμπρός από το Αλγέρι, μόλις μία ημέρα μετά τον γάμο τους... Τι είχε συμβεί; Ο γαμπρός δήλωσε στο δικαστήριο ότι πίστευε πως παντρεύτηκε μια όμορφη και κομψή γυναίκα στην οποία ορκίστηκε αιώνια πίστη και αφοσίωση στα καλά και στα άσχημα.


Την επομένη του γάμου όμως ο νεαρός Αλγερινός ξύπνησε και αντίκρισε ένα άγνωστο σε εκείνον άσχημο πρόσωπο και τρόμαξε τόσο πολύ, ενώ όπως ο ίδιος υποστήριξε αργότερα στο δικαστήριο, νόμισε ότι μπήκε στο σπίτι του κλέφτης. Όμως, δυστυχώς για τον γαμπρό, η ευτυχία του γάμου του δεν κράτησε ούτε 24 ώρες, αφού γρήγορα αντιλήφθηκε ότι δεν μπήκε στο σπίτι του κάποιος κλέφτης, απλά, η νύφη έβγαλε το make up.
Ο άνδρας μήνυσε την «γυναίκα της ζωής του» για ψυχική οδύνη και απάτη και ζητά τώρα από το δικαστήριο δικαίωση και από την νύφη να του καταβάλει το ποσόν των 18.000 ευρώ ως αποζημίωση.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου στην Αλγερία, ο γαμπρός πριν τον γάμο συναντούσε την νύφη μόνο με μακιγιάζ και όταν εκείνη αφαίρεσε το επόμενο πρωί το make up, εκείνος τρόμαξε τόσο από την ασχήμιά της και κατέθεσε στο δικαστήριο πως ήταν σίγουρος ότι κάποιος κλέφτης μπήκε στο σπίτι του!


Από  protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου