''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2015

Απίστευτο: Παίζει κιθάρα ενώ χειρουργείται στον εγκέφαλο!

Απίστευτο: Παίζει κιθάρα ενώ χειρουργείται στον εγκέφαλο!
Σε μία διαφορετική επέμβαση αφαίρεσης όγκου υποβλήθηκε ένας 33χρονος, τραπεζοϋπάλληλος από την Βραζιλία, ο οποίος αντί να είναι ναρκωμένος στο χειρουργικό κρεβάτι, όπως συνηθίζεται τουλάχιστον σε αυτές τις περιπτώσεις, ήταν ξύπνιος παίζοντας μάλιστα κιθάρα.

Ο 33χρονος καθόλη την διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης έπαιζε στην κιθάρα του ένα κλασσικό κομμάτι των Beatles για την ομάδα των χειρούργων που έκανε αφαίρεση όγκου από το κεφάλι του.
Η λήψη του εντυπωσιακού βίντεο έγινε από έναν γιατρό της ομάδας στον οποίο απεικονίζεται ο ασθενής οριζόντια να γρατζουνίζει την κιθάρα του καθώς τραγουδά την επιτυχία «Yesterday» του διάσημου συγκροτήματος.
Μάλιστα ο στίχος: «χθες, όλα μου τα προβλήματα έδειχναν τόσο μακρινά» έδειχνε να ταιριάζει απόλυτα στην κατάσταση που αντιμετωπίζει ο νεαρός άντρας.
Ωστόσο υπάρχει ιατρική εξήγηση πίσω από τον αυτοσχεδιασμό του Dias κατά τη διάρκεια της επέμβασης, αφού οι γιατροί ήθελαν τον 33χρονο να είναι ξύπνιος ώστε να υπάρχει πλήρης εγκεφαλική παρακολούθηση.
Ο Dias, έτσι ήταν σε θέση να παρέχει πληροφορίες, σε πραγματικό χρόνο, σχετικά με το πώς η επέμβαση επηρεάζει τον εγκέφαλό του.
Σύμφωνα με πληροφορίες η επέμβαση στην οποίο υποβλήθηκε ήταν επιτυχής.

Από  tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου