''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Τραγικό: 7χρονος ποζάρει κρατώντας το κεφάλι ενός Σύριου στρατιώτη

Τραγικό: 7χρονος ποζάρει κρατώντας το κεφάλι ενός Σύριου στρατιώτη
"Αυτό είναι το αγόρι μου", γράφει ο "περήφανος" πατέρας
Σοκ έχει προκαλέσει μια φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει ένα 7χρονο αγοράκι να ποζάρει στο φωτογραφικό φακό, κρατώντας το κεφάλι ενός Σύριου στρατιώτη μετά από προτροπή του ίδιου του πατέρα του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μικρούλης, ο οποίος είναι γιος τους Αυστραλού Τζιχαντιστή αντάρτη και πρώην ναρκομανή Κχαλέντ Σαρούφ, βρίσκεται με τον πατέρα του στην συριακή πόλη Ράκκα, όπου και πόζαρε με το κεφάλι του άτυχου στρατιώτη.

Ο Σαρούφ, ο οποίος βρίσκεται στη λίστα με τους πλέον καταζητούμενους τρομοκράτες, ανέβασε τη φρικτή αυτή φωτογραφία στο Twitter γράφοντας: «Αυτό είναι το αγόρι μου»!
Σαν να μην έφτανε αυτό, ανέβασε επίσης φωτογραφία του ίδιου που κρατάει το κεφάλι, αλλά και μία με το αποκεφαλισμένο πτώμα του στρατιώτη.
Ο Σαρούφ, μέχρι πρόσφατα διέμενε στο Σίδνεϊ, έχει διαγνωστεί ότι πάσχει από σχιζοφρένεια και έχει εξαπολύσει άπειρες απειλές εναντίον Αυστραλών δημοσιογράφων.
Οι αρχές της Αυστραλίας πιστεύουν ότι έφυγε, χρησιμοποιώντας το διαβατήριο του αδελφού του τον περασμένο Δεκέμβριο και έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του.
Η φωτογραφία του 7χρονου, έρχεται στη δημοσιότητα, μετά από τις αποκαλύψεις, ότι οι Τζιχαντιστές, εκπαιδεύουν μικρά παιδιά να σκοτώνουν στο όνομα της θρησκείας και του Ισλαμικού Κράτους.



Από  parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου