''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

ΒΑΡΙΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ - 30 ΟΒΙΔΕΣ ΕΚΤΟΞΕΥΣΑΝ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΣΕ ΡΩΣΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ

Πορφύρης Δ Σταφυλά Π

Βαριές απώλειες για τον ουκρανικό στρατό που επιχειρεί στην Αν.Ουκρανία. Μόνο το τελευταίο 48ωρο έχασε 2000 άνδρες. Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν διάφορα μέσα επικαλούμενα πηγές που προέρχονται από...

τη Νέα Ρωσία.
 
Οι πηγές αναφέρουν ότι «ο εχθρός υπέστη σημαντικές απώλειες από τη σωστή διάταξη θέσεων των δυνάμεων μας και τις ενέδρες κατά μήκος της διαδρομής που ακολουθούν τα ουκρανικά στρατεύματα αλλά και από την ευστοχία του πυροβολικού μας…
 
Δυστυχώς η πολιτοφυλακή είχε και αυτή τις δικές της απώλειες που όμως συγκριτικά με αυτές των ουκρανών ήταν ασήμαντες “.Η έδρα της πολιτοφυλακής επιβεβαίωσε τα επιτυχή σαμποτάζ. (segodnia.ru 25.07.14)

Συνταρακτικά είναι τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σε σχέση με τον απολογισμό των θυμάτων.

Ο μακάβριος απολογισμός των 55 ημερών της διακυβέρνησης του Poroshenko είναι:8978 νεκροί και 14.100 τραυματίες συν την μη αναστρέψιμη οικονομική καταστροφή στο Donbass. (vognebroda.net 23.07.14)



Τη νύχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή το ουκρανικό πυροβολικό σφυροκόπησε εκ νέου πολιτικούς στόχους στο Donetsk και σε άλλες πόλεις της περιοχής των Donetsk και Lougansk προκαλώντας το θάνατο αρκετών αμάχων. (Ria novosti 25)



Oι ουκρανικές αρχές επιδιώκουν μανιασμένα την γενίκευση του πολέμου αφού εκτόξευσαν 30 οβίδες εντός ρωσικού εδάφους χωρις να προκαλέσουν θύματα ή υλικές ζημιές επιβεβαίωσε ένα στέλεχος της ρωσικής υπηρεσίας πληροφοριών FSB στο Interax. Ο Vassili Malaïev τοπικός προιστάμενος του κλιμακίου της FSB με αποστολή τη συνοριοφυλάξη ανέφερε ότι το συμβάν εκδηλώθηκε εντός χωριού της περιοχής του Rostov.
 
Οι ρωσικές και ουκρανικές αρχές αλληλοκατηγορούνται για διασυνοριακά χτυπήματα εκατέρωθεν. Το Κιέβο προσάπτει στην Ρωσία ότι από το έδαφός της εκτοξεύθηκαν οι πύραυλοι που την Τετάρτη κατέρριψαν 2 καταδιωκτικά αεροσκάφη που επιχειρούσαν στο μέτωπο με τους ρωσόφωνους. (Figaro 25.07.14)

dimpenews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου