''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Τρίτη 3 Μαρτίου 2020

Φρέσκα νέα από την Ιντλίμπ

Ioanna Ypsilanti
Φρέσκα νέα από την Ιντλίμπ.
- Πάνω από 300 οι νεκροί τζιχαντιστές, στο Σαρακίμπ.
- Ο Ερντογάν έχει παραμυθιάσει την Τουρκική κοινή γνώμη, παρουσιάζοντας μάχες και αερομαχίες, από προηγούμενες επιχειρήσεις του "κλάδου ελαίας", πτώματα, αλιευμένα από το Γκούγκλ και μιλά για 2000 νεκρούς Σύριους στρατιώτες και 1000 καταστροφές πολεμικών αρμάτων και όπλων. Υποστηρίζει ότι 52 F-16 επιχειρούν στην Ιντλίμπ, ζώνη απαγορευμένη, για τα μαχητικά της, από τους Ρώσους. Γελάει ο κόσμος.
- Ο υπό κατασκευή ατομικός σταθμός στο...

Ακουγιού τέθηκε υπό την επίβλεψη της Τουρκικής στρατιωτικής Αστυνομίας και απαγορεύτηκε η πρόσβαση, στους εργαζόμενους, όπως και οι συζητήσεις, μεταξύ Τούρκων και αλλοδαπών εργατών!
- Ενα ακόμα Τούρκικο ντρον καταρρίφθηκε, από λάθος των τζιχαντιστών, που πανηγύριζαν για την "επιτυχία" τους.
Ετσι, απέμειναν συνολικά, 6 μεγάλα ντρον τέτοιου τύπου, που το κάθε ένα κοστίζει 30 εκατομμύρια δολ.
- Το Ιράν έστειλε προειδοποίηση στην Τουρκία, μέσω του πρεσβευτή του, στην Συρία, να σταματήσουν οι επιθέσεις στα φυλάκια του, αλλιώς την επόμενη φορά θα απαντηθούν! Κάλεσε την Τουρκία να εγκαταλείψει την Συρία.
- Η Τουρκία τονίζει ότι δεν έχει διαφορές με την Ρωσία και ζήτησε να επανέλθουν τα Τουρκικά παρατηρητήρια, στα σημεία, που είχαν συμφωνηθεί, στο Σότσι. Τα βλήματα, ωστόσο, που φεύγουν, απ΄τα ντρόνς στέλνουν χαιρετίσματα στον Πούτιν!

πηγή
https://thesecretrealtruth.blogspot.com
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου