''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020

Εις προσοχήν αρμοδίων: Αυτή είναι η λύση για τις ροές που έρχονται από τη θάλασσα

Όπως πληροφορήθηκα από πηγές του ελληνικού κράτους, υπάρχει η εξής δυνατότητα για να σταματήσουν οι ροές από τα παράλια της Μικράς Ασίας προς τα νησιά του Αιγαίου και τις ακτές του νομού Έβρου.
Βήμα Πρώτον: Εντοπίζουμε τις συγκεντρώσεις στην ακτή της Τουρκίας με μη επανδρωμένα αεροσκάφη. Προειδοποιούμε επισήμως ΟΗΕ, ΝΑΤΟ, Ε.Ε., Φρόντεξ και Τουρκία ότι οργανώνεται παράνομη εισβολή στην Ελλάδα.

Βήμα Δεύτερον: Αν δεν τους σταματήσουν οι τουρκικές αρχές, κινούμαστε και είμαστε έτοιμοι στο όριο των χωρικών υδάτων της Τουρκίας με σκάφος έρευνας διάσωσης.

Βήμα Τρίτον: Προειδοποιούμε την τουρκική ακτοφυλακή ότι υπάρχει σκάφος στο οποίο επιβαίνουν πολίτες, το οποίο δε τηρεί τους κανόνες ασφαλούς ναυσιπλοΐας (φωτισμός κλπ), και καλούμε να κάνουν διάσωση.

Βήμα Τέταρτον: Αν δεν τους διασώσει η τουρκική ακτοφυλακή, πολύ πριν μπουν στα ελληνικά χωρικά ύδατα, μπαίνει το δικό μας σκάφος έρευνας διάσωσης και κάνει τη διάσωση. Δηλαδή, σταματάει ο πλους προς ελληνικά χωρικά ύδατα.

Βήμα Πέμπτον: Οι ελληνικές αρχές ενημερώνουν ΟΗΕ, ΝΑΤΟ, Ε.Ε., Φρόντεξ και Τουρκία ότι έκαναν υποχρεωτική διάσωση σε τουρκικά χωρικά ύδατα, επειδή κινδύνευαν οι επιβάτες και ζητούν από τις τουρκικές αρχές να τους παραλάβει.

Βήμα Έκτον: Αν δεν ανταποκριθεί το τουρκικό κράτος, το ελληνικό σκάφος έρευνας διάσωσης οδηγεί τους διασωθέντες σε τουρκική ακτή.

Σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις των ειδικών, όλα τα παραπάνω προβλέπονται από το διεθνές δίκαιο.

Το θέμα εξετάζεται από το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει η εφαρμογή του.

Πάντως, άλλο ΑΣΦΑΛΕΣ μέτρο για την αντιμετώπιση της επιθετικής αυτής επιχείρησης που κάνει η Τουρκία εναντίον της Ελλάδος, δεν υπάρχει για τη θάλασσα.

Οργανώστε τα νησιά με τα κατάλληλα σκάφη και προχωράτε.

Δεν μπορεί η Ελλάδα να παραδοθεί στα νύχια του Ερντογάν, των δουλεμπόρων, των ΜΚΟ, των επίορκων δικηγορίσκων και γιατρών. Σώστε την πατρίδα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου