''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

Πούτιν: Διέταξε μεταρρυθμίσεις για τη μετανάστευση και την ιθαγένεια

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν διέταξε να ξεκινήσει η διαδικασία αναμόρφωσης των κανονισμών για τη μετανάστευση και την ιθαγένεια.
Σε αναμόρφωση της νομοθεσίας για τη μετανάστευση και την ιθαγένεια προχωρά η Ρωσία, κατόπιν εντολής του Ρώσου Προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν διέταξε να ξεκινήσει η διαδικασία αναμόρφωσης των κανονισμών για τη μετανάστευση και την ιθαγένεια, δήλωσε το Σάββατο το Κρεμλίνο, προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση αναμένει την υποβολή σχετικής έκθεσης έως την 1η Μαρτίου 2021.

«Στο πλαίσιο των ενεργειών της ομάδας εργασίας για την εφαρμογή της έννοιας της κρατικής μεταναστευτικής πολιτικής της Ρωσικής Ομοσπονδίας μέχρι το 2025, η διοίκηση του Ρώσου Προέδρου θα οργανώσει τις εργασίες για τη μεταρρύθμιση του καθεστώτος μετανάστευσης όπως και το Ρωσικό Ινστιτούτο Ιθαγένειας με βάση προτάσεις που ετοίμασε η συγκεκριμένη ομάδα εργασίας», ανέφερε το Κρεμλίνο.

Ο Πούτιν ενέκρινε μια σειρά οδηγιών σχετικά με την εφαρμογή της μεταναστευτικής πολιτικής για το 2019-2025 και έχει διορίσει τον αρχηγό του προσωπικού του εκτελεστικού γραφείου Αντόν Βαϊνό ως υπεύθυνο για την πρωτοβουλία.

Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγο καιρό ο Ρώσος Πρόεδρος έκανε γνωστό πως η χώρα προχωρά σε αλλαγή αρκετών συνταγματικών διατάξεων.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου