''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020

Εμετικά ψεύδη του LIFO-SOROS: Ο γάμος κάνει κακό… Κανείς δεν αυτοκτόνησε λόγω χρεών. Δεν πείνασε κανείς στην Ελλάδα τα τελευταία 10 χρόνια.


Εμετικά ψεύδη του LIFO-SOROS: Ο γάμος κάνει κακό… Κανείς δεν αυτοκτόνησε λόγω χρεών , Δεν πείνασε κανείς στην Ελλάδα τα τελευταία 10 χρόνια.

Προπαγάνδα από το LIFO-SOROS μέχρι να κάψουν κάθε κύτταρο λογικής που μπορεί να μας ξέμεινε. Oι υπηρέτες της Αυτοκρατορίας δίνουν ρεσιτάλ αθλιότητας . Ο γάμος κάνει κακό… και «Κανείς δεν αυτοκτόνησε λόγω χρεών» , «Δεν πείνασε κανείς στην Ελλάδα τα τελευταία 10 χρόνια» .

Το ότι οι φυλακές είναι γεμάτες από νέους που προέρχονται από διαλυμένες οικογένειες , το ότι η εγκληματικότητα οργιάζει στις φαβέλες και στις φτωχογειτονιές παντού στον κόσμο όπου οι γάμοι δεν είναι πρώτη προτεραιότητα … δεν χρειάζεται να το γνωρίζετε.

Αντιθέτως πρέπει να ξέρετε ότι οι αυτοκτονίες που
προκάλεσαν οι εγκληματίες της Βουλής για να σώσουν τους ξένους τοκογλύφους … υπάγονται στις επιπτώσεις της κατάθλιψης … έτσι γενικά κι αόριστα…




Τα χιλιάδες συσσίτια της Εκκλησίας είναι για τους λαίμαργους …όχι για όσους πεινούν.

Αυτά λέει ο φωστήρας Γιωσαφάτ κι αναπαράγονται με θαυμαστή σοβαρότητα από τους πράκτορες του LIFO.



Συγκρίνει μάλιστα τις αυτοκτονίες της Σουηδίας … με αυτές της Ελλάδας … ο σοφός της Σιών.

Οι αυτοκτονίες ετησίως στην Ελλάδα προ κρίσης κυμαίνονταν στις 350-400 και πλέον κυμαίνονται στις 550-600. Είναι που γινόμαστε Σουηδία … με τους μισούς Έλληνες κάτω από το όριο της φτώχειας.


Έτσι ξεπλένουν τα εγκλήματα των τοκογλύφων και των συνεργών τους στην πολιτική και τη δημοσιογραφία.


πηγή

Πηγή: http://oimaskespeftoun.blogspot.com/ 

 «Πᾶνος»
https://ethnegersis.blogspot.com/2020/02/lifo-soros-10.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου