''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020

Η Rostec παρέδωσε πάνω από 20 επιθετικά ελικόπτερα στο ρωσικό υπουργείο Άμυνας

Η εταιρεία της Rostec έχει παραδώσει πάνω από 20 ελικόπτερα επίθεσης στο ρωσικό υπουργείο Άμυνας, ολοκληρώνοντας πλήρως τη σύμβαση κρατικής άμυνας για το 2019.


Επιτυχώς πέρασαν δοκιμές αποδοχής και παραλήφθηκαν από τις δυνάμεις αεροδιαστημικής.

«Οι επιχειρήσεις της Rostec εκπληρώνουν τις ανάγκες του Υπουργείου Άμυνας σε σύγχρονα ελικόπτερα μάχης, φέτος, οι δυνάμεις έχουν λάβει αεροσκάφη Ka-52 και ελικόπτερα, ελικόπτερα μεταφοράς και μάχης Mi-35M και ελικόπτερα μάχης Mi-28N. Επιπλέον, ολοκληρώσαμε την παράδοση των πρώτων σύγχρονων πολεμικών ελικοπτέρων Mi-28NM και μέχρι το 2027 θα παραγάγουμε 98 τέτοια μηχανήματα για το Υπουργείο Άμυνας «, δήλωσε ο Βιομηχανικός Διευθυντής της Κρατικής Εταιρείας Rostec Anatoly Serdyukov.

Η παραγωγή ελικοπτέρων που παραδόθηκαν στο πλαίσιο της κρατικής αμυντικής σύμβασης διεξήχθη στις επιχειρήσεις της ρωσικής εταιρείας ελικόπτερων – Progress AAC και Rostvertol. Ειδικότερα, η επιχείρηση Rostov παράγει ελικόπτερα Mi-28NM. Ο νέος τύπος φαίνεται σημαντικά διαφορετικός από τη βασική έκδοση του ελικοπτέρου Mi-28N. Το Mi-28NM έχει αποκτήσει νέο σχήμα ατράκτου, εκσυγχρονισμένους κινητήρες και βοηθητική μονάδα ισχύος, νέο αεροηλεκτρικό σύστημα, προηγμένες δυνατότητες όπλων και μπορεί να λειτουργήσει σε συνδυασμό με μη επανδρωμένα οχήματα εναέριας κυκλοφορίας και θέσεις ελέγχου εδάφους.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου