''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2020

Αλήθειες που πονάνε για την ψεύτικη κλιματική κρίση

«Η κρίση του CO2 αποδεικνύεται ψευδής, ήρθε η ώρα για κάποια κλιματική αίσθηση» ανέφερε ο γνωστός γεωλόγος Viv Forbes ο οποίος ξιφούλκησε κατά του ΟΗΕ, που όπως είπε επιδιώκει «ψεύτικη απάντηση στο επινοημένο πρόβλημα» της «κλιματικής έκτακτης ανάγκης»

Ο γεωλόγος Viv Forbes ήταν χείμαρρος: «Η τρομοκρατία του διοξειδίου του άνθρακα αποδεικνύεται λανθασμένη. Ήρθε η ώρα για κάποια κλιματική αίσθηση .Η ανθρώπινη δραστηριότητα δεν μπορεί ποτέ να ελέγξει το ατμοσφαιρικό CO2 ή την παγκόσμια θερμοκρασία. 

Την στάθμη της θάλασσας, το φαινόμενο El Nino, το φθίνον μαγνητικό πεδίο και οι μαγνητικές αναστροφές, οι μεταβλητές κοσμικές ακτίνες και η κάλυψη των σύννεφων και η απορρόφηση / αποβολή του διοξειδίου του άνθρακα από τους ισχυρούς ωκεανούς. τα φυτά που αναπτύσσονται πιο αργά και χρειάζονται περισσότερο νερό.

Επιπλέον, τα αρχεία πυρήνα πάγου από την Ανταρκτική και τη Γροιλανδία δείχνουν σαφώς ότι η ατμοσφαιρική θερμοκρασία αυξάνεται πάντοτε πριν αυξηθούν τα επίπεδα του CO2. Επομένως, η αύξηση του CO2 είναι το αποτέλεσμα της αύξησης της θερμοκρασίας, όχι η αιτία. Οι θερμαινόμενοι ωκεανοί είναι σαν να ζεσταίνεται η μπύρα – και οι δύο εκλύουν φυσαλίδες CO2 στην ατμόσφαιρα. Όταν οι ωκεανοί κρυώνουν, το παίρνουν πίσω. 

«Ο συναγερμός για το κλίμα είναι το μεγάλο τρένο για τους ακαδημαϊκούς, τους γραφειοκράτες, τους κερδοσκόπους, τους παγκοσμιοποιητές και τους πολιτικούς που αναζητούν δικαιολογίες για περισσότερη εξουσία και περισσότερους φόρους.» Η έκτακτη ανάγκη για το κλίμα είναι μια άσκηση στην παγκόσμια πολιτική και όχι στην επιστήμη. Χρήματα και εξουσία από τα δυτικά έθνη προς τον ΟΗΕ – μια ψεύτικη απάντηση σε ένα επινοημένο πρόβλημα«.

Ωστόσο, η κλιματική γραφειοκρατία των Ηνωμένων Εθνών θα εξακολουθήσει να συγκεντρώνει τους φόρους επί των κλιματικών συνθηκών και θα διοργανώνει συνέδρια»

πηγή

Πηγή: http://koukfamily.blogspot.com/ 
 
«Πᾶνος»
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου