''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019

Απόπειρα πραξικοπήματος και πράσινα άλογα….



.
Ο ¨αιρετικός¨ αρθρογράφος της μειονότητας, ο Ιμπράμ Ονσούνογλου, ξαναχτυπά. Με κείμενο του στην ιστοσελίδα tiken αναφέρεται στο ψεύτικο πραξικόπημα της 15/7/2016 και μεταξύ άλλων καταλήγει στα εξής συμπεράσματα σχετικά με αυτήν την αποφράδα για την Τουρκία μέρα :
¨H 15η Ιουλίου
1)    Αποτελούνταν από μια ψεύτικη απόπειρα πραξικοπήματος και για να είναι πειστική, μετατράπηκε σε μια αιματηρή κίνηση.
2)    Χρησιμοποιήθηκε και λειτούργησε ως το πρώτο βήμα του μακροπρόθεσμου πραγματικού πραξικοπήματος που ξεκίνησε στις 16 Ιουλίου.
3)    Αποτελεί ενότητα με την 16η Ιουλίου, ενώ είναι σχέδιο και έργο του ίδιου ¨ανώτερου μυαλού¨.

4)    H συσκότιση και η ψευδαίσθηση περί FETO, χρησιμοποιήθηκε για να καταλάβει το κόμμα ΑΚΡ το κράτος και για να πάνε στο ράφι η δημοκρατία, ο νόμος και τα ανθρώπινα δικαιώματα.
5)    Αποτέλεσε την σημαντικότερη στάση στον στόχο του ΑΚΡ για την μεγάλη καθεστωτική αλλαγή (Από μια κεμαλική, λαϊκή και στραμμένη προς την Δύση δημοκρατική τάξη, σε μια ισλαμική και υποστηρικτική της σαρίας  αυταρχική τάξη)
6)     Αποτελεί ημερομηνία έναρξης καθεστωτικής αλλαγής  και άλλων καταστροφών στην Τουρκία.  ¨
Εμείς απλά να θέσουμε για πολλοστή φορά το ερώτημα μας. Είναι δυνατόν να γίνεται απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία, ο αρχηγός της ΜΙΤ να μην ξέρει τίποτε (…) και μετά από την αποτυχία της  απόπειρας, ο ίδιος να παραμένει στην θέση του ;
Hello  ?
Πηγή: TourkikaNea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου