''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019

O Epstein ήταν υψηλόβαθμος πράκτορας της Mossad. "Τον αυτοκτόνησαν" γιατί ήξερε πολλά για τις στημένες επιθέσεις της 11/9/01, για μυστικά βιολογικά όπλα και τ΄απόκρυφα της αμερικάνικης ελίτ

Ο δισεκατομμυριούχος, προβεβλημένη φιγούρα του αμερικάνικου jet set, πρώην καθηγητής μαθηματικών Jeffrey Epstein φίλος των Trump,Clinton και Bush,
που κατηγορήθηκε για διακίνηση και σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων σε παγκόσμιο δίκτυο φέρεται ν΄αυτοκτόνησε στο κελί του στις φυλακές του Manhattan μια μέρα μετά την αποκάλυψη εγγράφων που ανέφεραν πως ο Bill Clinton είχε περάσει πολλές φορές από τον ιδιωτικό »παράδεισο » νησί του Epstein.

Περισσότερα από 2.000 δικαστικά έγγραφα που προηγουμένως είχαν σφραγιστεί κι αφορούν την υπόθεση παιδοφιλίας,κακοποίησης ανηλίκων του Jeffrey Epstein κυκλοφόρησαν αυτή την εβδομάδα και τώρα είναι διαθέσιμα.

Cernovich.com μετέφερε μέρος αυτών…..

Σύμφωνα μ΄ένα από αυτά τα έγγραφα ο Bill Clinton έκανε ένα ιδιωτικό πάρτυ στο παιδοφιλικό νησί του Jeffrey…..

Σύμφωνα με Mike Cernovich:

ο Γερουσιαστής των Δημοκρατικών George Mitchell ο τ. Κυβερνήτης του New Mexico ο Bill Richardson (Δημοκράτες) επίσης κατονομάζονται στα έγγραφα.

Τον Ιούλιο η ερευνήτρια reporter Conchita Sarnoff, συγγραφέας του “Trafficking” για την υπόθεση του Jeffrey Epstein συνδέθηκε με Shannon Bream και είπε πως ο Bill Clinton πέταξε με το αεροπλάνο του Epstein 27 φορές και σχεδόν κάθε φορά που ο Clinton ήταν στο αεροπλάνο ήταν και ανήλικα κορίτσια στο αεροπλάνο δηλ. παιδιά.
Ο Epstein πήρε μόνο 13 μήνες φυλακή εν αντιθέσει με το μίνιμουμ 20 χρόνων κάθειρξης που τιμωρούνται άλλοι που διέπραξαν κακοποίηση ανηλίκου.

Η Sarnoff είπε στο RT τον Απρίλη του 2016 ότι τα κακοποιημένα κορίτσια ήταν όλα κάτω από 16 ετών. Στη συνέχεια, η Sarnoff διάβασε από το βιβλίο της για το θύμα Virginia Roberts , που δήλωσε στον δικαστή κατά τη διάρκεια της δικαστικής διαδικασίας ότι ο Epstein είχε διάφορους σημαντικούς πελάτες.

Glenn Dubin, Marvin Minsky, Jean-Luc Brunel, ο πρίγκιπας Andrew της Βρετανίας, «ένας άλλος πρίγκιπας», ένας «ξένος πρίγκιπας» κι ο άγνωστος ιδιοκτήτης μιας «μεγάλης αλυσίδας ξενοδοχείων» στη Γαλλία περιλαμβάνονται μεταξύ των ανδρών που ο Epstein υποχρέωνε τα παιδιά κορίτσια να έχουν σχέσεις μαζί τους.

« Ο Epstein χρησιμοποίησε αμειβόμενους υπαλλήλους για να βρουν και να φέρουν μικρά κορίτσια σ ‘αυτόν », έγραψε ο δικαστής Kenneth Marra. »Ο Epstein συνεργάστηκε με άλλους για να εξασφαλίσει τις ανήλικες όχι μόνο για τη σεξουαλική του ικανοποίηση, αλλά και για τη σεξουαλική ικανοποίηση άλλων ».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της The Independent ο Jeffrey Epstein ήταν ένας δισεκατομμυριούχος παιδόφιλος που σχετίζονταν με Donald Trump, Bill Clinton και Πρίγκηπα Andrew. Το δίκτυο του ήταν παγκόσμιο.
Trump and Jeff

“Γνώριζα τον Jeff εδώ και 15 χρόνια. Εξαιρετικός τύπος,” ,,,« λέγεται επίσης πως τους αρέσουν οι ωραίες γυναίκες τόσο όσο κι εμένα, και πολλές είναι πολύ νέες » είχε δηλώσει στο New York magazine το 2002 ο Τραμπ.

Πολλές μαρτυρίες συνελλέχθησαν κυρίως από την « Miami Herald », που αποδεικνύουν πως οι εργαζόμενες και στρατολόγοι διαχειρίζονταν στο χιλιοστό μια σκοτεινή δουλειά που είχε να κάνει με κανονισμό rendez-vous, μεταφορά , κάποιες φορές με ιδιωτικό jet , οδηγίες και τιμωρίες, συχνά στα 200 με 300 dollars η επίσκεψη ως δώρο.

« ένα μεγάλο μέρος της εκπαίδευσης μου προερχόταν από την ίδια την Ghislaine », κατήγγειλε στην « Herald » η κύρια κατήγορος του Jeffrey Esptein, η Virginia Giuffre, που εργάστηκε στο spa του Donald Trump στο Mar-a-Lago, που βρισκόταν δίπλα από την οικία του Jeffrey. «Συνίσταται στην εκμάθηση πεοθηλασμού , να είμαστε σιωπηλές, υποταγμένες να δίνουμε στον Jeffrey αυτό που θέλει».Μια γυναίκα τ. βοηθός του Maxwell, η Johanna Sjoberg, αποκάλυψε πως διοχέτευσε στον Epstein πολλά νέα κορίτσια καθημερινά..«μου είχε εξηγήσει ότι κατά τη γνώμη του όφειλε να έχει 3 οργασμούς την ημέρα » ανέφερε η Sjoberg στην ένορκη κατάθεσή της το 2015. »Και ότι ήταν κάτι το βιολογικό όπως το να τρως».

Ο Epstein συνελήφθηκε αρχές Ιουλίου γιατί για διάρκεια πολλών ετών είχε δημιουργήσει ένα δίκτυο δομημένο από δεκάδες κορίτσια υπό την αυτοκρατορία του κάποιες ήταν μαθήτριες με τις οποίες είχε σεξουαλικές σχέσεις στις πολυάριθμες ιδιοκτησίες του ακίνητα κυρίως σε Manhattan και Floride και γιατί τις προωθούσε ως προαγωγός και σε τρίτους.

https://dimpenews.com

Ο Epstein ήταν ένας υψηλόβαθμος πράκτορας της ισραηλινής Mossad όπου πρόσφερε τεράστιες υπηρεσίες. Γνώριζε πολλά πράγματα σχετικά με την 11η Σεπτέμβρη 2001, τους Clinton, Ehud Barak, Benyamin Netanyahu, τα μυστικά προγράμματα βιολογικών όπλων, για Obama, Trump και για όλη την ελίτ του μεγάλου βόθρου που είναι η Washington D.C. T΄αστραφτερά των υπηρεσιών όφειλαν να οδηγήσουν τους εργοδότες του να τον αποσύρουν “αυτοκτονώντας τον”. Πρέπει πάντα να σώζουν τα ψευδοπροσχήματα.
 

https://reseauinternational.net
https://strategika51.org
https://dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου