''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

Αυτή είναι η "Ελληνίδα" που έγραψε το ανθελληνικό άρθρο στο BBC για τη «μακεδονική μειονότητα» και υπερασπίζεται τον Σόρος!

 
 
Ύστερα από το δημοσίευμα του BBC το οποίο έκανε λόγο για «μακεδονική μειονότητα» στην Ελλάδα, έχει προκληθεί σάλος.
Η συντάκτρια του επίμαχου ρεπορτάζ του BBC, η οποία είναι… "Ελληνίδα" και ονομάζεται Μαρία Μαργαρώνη, μίλησε στον ΑΝΤ1 και τον Ισάακ Καριπίδη για τον «θόρυβο» που δημιουργήθηκε μετά το δημοσίευμα.

«Ποτέ στην καριέρα μου δεν έχω δεχθεί τόσα πολλά μηνύματα», είπε χαρακτηριστικά η ελληνικής καταγωγής δημοσιογράφος που έχει γεννηθεί στο Λονδίνο. «Δεν περίμενα τέτοιες αντιδράσεις»,συμπλήρωσε.

«Η συγκεκριμένη άποψη έχει δημοσιοποιηθεί στο παρελθόν όχι μόνο σε βρετανικά, αλλά και σε άλλα ΜΜΕ», επισήμανε.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο Ισάακ Καριπίδης η συνέντευξη στο άρθρο είχε ληφθεί από το περασμένο καλοκαίρι και προκύπτει το ερώτημα γιατί δημοσιοποιήθηκε μετά τη ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Η δημοσιογράφος σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΑΝΤ1, αφού πρώτα συμβουλευτεί πρώτα τους αρχισυντάκτες της, ίσως μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα απαντήσει στα πολλά ερωτήματα που έχουν προκύψει.




Όπως θα δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία, η κ. Μαργαρώνη, δεν πιστεύει σε σύνορα και έθνη, ενώ στο twiitter της, υπερασπίζει ακόμη και τον Σόρος… Τυχαίο;



Maria Margaronis@mariamargaronis

The Orbán version of Macedonian reality http://hungarianspectrum.org/2018/11/20/the-orban-version-of-macedonian-reality/ … from the tireless @esbalogh. #Soros looms ever larger in the fevered imagination of the European far right: a malign all-powerful Golem, or something scary with tentacles.
1
1:33 μ.μ. - 21 Νοε 2018
Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter


The Orbán version of Macedonian reality

Around noontime the Parliamentary Committee on National Security was in session to learn more about the government’s intentions concerning the political asylum requested by Nikola Gruevski, prime m…hungarianspectrum.org

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Maria Margaronis

Πηγή: CrashOnline    ΑΒΕΡΩΦ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου