''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

Η ανθρωπότητα στα δίχτυα των αντιχρίστων: Drag Queen διαβάζει σε παιδιά για τον Αντίχριστο!


Σάλο έχει προκαλέσει στην χριστιανική κοινότητα στην περιοχή της Φιλαδέλφειας των ΗΠΑ η εκδήλωση μιας βιβλιοθήκης η οποία φιλοξένησε μια Drag Queen, η οποία διαβάζει σε παιδιά μηνύματα για τον Αντίχριστο!

Το όνομα της Drag Queen είναι «Annie Christ», ουσιαστικά είναι ένα παιχνίδι των λέξεων για τον Αντίχριστο (AntiCrist). Αυτό το γεγονός που ονομάζεται «Drag Queen Story Fun Time με την Annie» έλαβε χώρα στη δημόσια βιβλιοθήκη Lansdale.

«Η Lansdale φέρνει τη διαστρέβλωση από τα νυχτερινά κέντρα και τις σεξουαλικά φορτισμένες παρέες υπερηφάνειας σε βιβλιοθήκη με παιδιά», λέει μια σελίδα στο Facebook που καλούσε σε διαδήλωση διαμαρτυρίας και προσευχή. «Οι αξιωματούχοι και το προσωπικό της βιβλιοθήκης προωθούν έναν διασκεδαστή ενηλίκων που ονομάζεται«Annie Christ» (διακριτική επίθεση στον Χριστιανισμό) ως πρότυπο για τα μικρά παιδιά μας και πρέπει να αναλάβουμε δράση. Γιατί η βιβλιοθήκη μας αναλαμβάνει ένα τέτοιο πολιτικά αμφιλεγόμενο ζήτημα, ειδικά όταν συντηρείται με τα δικά μας χρήματα; »

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Philly.com, η βιβλιοθήκη έχει ήδη λάβει αρκετές καταγγελίες.

«Υπάρχουν σίγουρα περισσότερες καταγγελίες γι ‘αυτό απ’ ό, τι άλλο έχουμε κάνει», δήλωσε ο διευθυντής της βιβλιοθήκης Tom Meyer, αλλά η υποστήριξη για το γεγονός είναι «συντριπτική», είπε.

«Μία από τις αρχές της αποστολής μας είναι να γιορτάσουμε την πολιτισμική ποικιλομορφία στην κοινότητα και νομίζω ότι πολλοί γονείς ενδιαφέρονται για αυτό και επίσης για το μήνυμα της εποχής, για την αποδοχή και την ένταξη», δήλωσε ο Meyer, αντικρούοντας τα σχέδια για διαμαρτυρίες.

Τα υποκαταστήματα βιβλιοθηκών στη Φιλαδέλφεια, τα προάστια της Πενσυλβανίας και το South Jersey έχουν διοργανώσει παρόμοια γεγονότα με Drag Queens από το 2017.

Μια άλλη Drag Queen που ονομάζεται «Brittany Lynn» συμμετείχε σε μια εκδήλωση στο μουσείο Please Touch στη Φιλαδέλφεια. «Δεν πιέζουμε κανένα πρόγραμμα. Δίνουμε απλώς μια άποψη της ποικιλομορφίας και της αποδοχής που δεν είναι τόσο ετερονομική», δήλωσε.

Η Drag Queen Story Hour ξεκίνησε στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνιας το 2015, όπου ξεκίνησε για να προσφέρει «θετικά και ανούσια μοντέλα ρόλων» για τα παιδιά και τώρα έχει επεκταθεί σε 40 πολιτείες και σε άλλες χώρες.

Το 2017, γονείς στο Λονγκ Μπιτς της Καλιφόρνιας κατήγγειλαν μια αντίστοιχή εκδήλωση Drag Queen Story, όταν η Βιβλιοθήκη Michelle Obama φιλοξένησε μια Drag Queen που ονομαζόταν Xochi Mochi και ντυμένη ως δαίμονας με πέντε κέρατα διάβαζε στα παιδιά.


http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2019/02/drag-queen.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου