''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου 2019

Φωτογραφία του Χουάν Γκουαϊδό που τον απεικονίζει ως Μασόνο κάνει τον γύρο του διαδικτύουO αυτοανακηρυχθείς πρόεδρος της Βενεζουέλας, Χουάν Γκουαϊδό, φαίνεται ότι είναι Μασόνος, σύμφωνα με μια φωτογραφία που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο.
Αυτό βέβαια, εάν ισχύει, δεν είναι κάτι το πρωτότυπο αφού πολλοί πρόεδροι χωρών όπως και πολιτικοί γενικότερα ανήκουν στον χώρο του Ελευθεροτεκτονισμού, δεν έχει επιβεβαιωθεί όμως ακόμη επίσημα.
Η ιστοσελίδα Masonic Find πάντως, η οποία ενημερώνει νέα και παλιά μέλη της Μασονικής κοινωνίας για θέματα Ελευθεροτεκτονισμού, επιβεβαιώνει ότι ο Χουάν Γκουαϊδό είναι μασόνος και ότι η φωτογραφία φαίνεται αυθεντική, ενώ έχει κυκλοφορήσει και ένα έγγραφο Μασονικής Στοάς με το όνομα του Γκουαϊδό και ημερομηνία 23 Ιανουαρίου 2019. Πιθανόν βέβαια η χρονική στιγμή η οποία όλα αυτά διέρρευσαν, είτε τελικά ισχύουν είτε όχι, να μην είναι τυχαία.
Να σημειώσουμε ότι ο Francisco Pereiro Liz, μέγας μάγιστρος της Μασονικής Στοάς της Βενεζουέλας, είχε δολοφονηθεί στις 5 Μαρτίου 2008.
Τον Χουάν Γκουαϊδό αναγνώρισαν ήδη ως ντε φάκτο πρόεδρο της Βενεζουέλας πολλές χώρες όπως και το Ευρωκοινοβούλιο.

http://www.offtherecord.net.gr
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/02/blog-post_64.html#ixzz5eTRbLDeV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου