''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

Καμμένος στα Ψαρά: Πολύ σύντομα θα επεκταθούν τα εθνικά μας ύδατα...

...με την αναγνώριση της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης» είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας 

-Η Ελλάδα μετατρέπεται σε χώρα παραγωγό φυσικού αερίου και ίσως αργότερα και πετρελαίου, τόνισε ο Πάνος Καμμένος

«Είμαστε σε μια στιγμή της ιστορίας του έθνους που η πατρίδα μας μεγαλώνει. Πολύ σύντομα θα επεκταθούν τα εθνικά μας ύδατα με την αναγνώριση της ΑΟΖ» είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας από τα Ψαρά.

«Η δύναμη στο Εμπορικό μας Ναυτικό, όπως και στο Πολεμικό Ναυτικό, δεν είναι η δύναμη από τα φουγάρα, τις μηχανές και τα λεφτά, τα γρόσια. Η δύναμη είναι η ναυτοσύνη του Έλληνα. Η δύναμη είναι ότι η θάλασσα και ο Έλληνας έχουν συμβιώσει μαζί για αιώνες. Σεβόμαστε την θάλασσα και η θάλασσα παράλληλα σέβεται την πατρίδα» επισήμανε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος και υπογράμμισε: «Είμαστε σε μια στιγμή της ιστορίας του έθνους που η πατρίδα μας μεγαλώνει. Πολύ σύντομα θα «επεκταθούν» τα χωρικά μας ύδατα, με την αναγνώριση της ΑΟΖ, την εκμετάλλευση του υποθαλάσσιου πλούτου και η πατρίδα μας θα περάσει σε μια καινούργια εποχή».

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αναφέρθηκε και στην οικονομική κρίση προαναγγέλλεοντας ότι η Ελλάδα μετατρέπεται σε χώρα παραγωγό φυσικού αερίου λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ελπίζω τα παιδιά μας να μην ζήσουν την οικονομική κρίση που έζησε η δική μας γενιά και τα μικρά μας παιδιά. Βγαίνουμε από την οικονομική κρίση χάρη στις θυσίες του ελληνικού λαού. Βγαίνουμε από την οικονομική κρίση και παράλληλα η Ελλάδα μετατρέπεται σε χώρα παραγωγό φυσικού αερίου και ίσως αργότερα και πετρελαίου. Αυτό συμβαίνει χάρη στο γεγονός ότι κράτησαν γερά οι Ένοπλές μας Δυνάμεις και το Πολεμικό μας Ναυτικό, ότι παρότι τα στελέχη των Ενόπλων μας Δυνάμεων υπέστησαν τεράστιες μειώσεις στα εισοδήματά τους ούτε μια φορά δεν σκέφτηκαν να υποστείλουν το ηθικό τους, τον επαγγελματισμό τους και την αποφασιστικότητά τους και γι’ αυτό τους τιμούμε».


http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2018/06/blog-post_78.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου