''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Σε πανικό οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ φοβούνται ηχηρή πτώση πριν την 21η Αυγούστου – Αποχωρούν και άλλοι…

Η Κυβέρνηση πέφτει. Ακόμη δύο βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ ακούγεται εντονα πως πρόκειται να αποχωρήσουν τις επόμενες ημέρες. Εκτός τόπου και χρόνου η κυβερνητική πλειοψηφία δεν αδυνατεί να αντιληφθεί μόνο την ωμή πραγματικότητα που έχει διαμορφωθεί εις βάρος της αλλά προχωρά σε κινήσεις που δείχνουν απροκάλυπτο πανικό και έντονη νευρικότητα.

Ετσι ο εκκωφαντικός θόρυβος της πτώσης δεν θα αργήσει να έρθει. ΣΥΡΙΖΑΕΛ καταγγέλουν σχέδιο αποστασίας ενώ απειλούν τον ανεξάρτητο πλέον βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ να παραδώσει την έδρα του αγνοώνταςτους ψηφοφόρους που τον εξέλεξαν. Και η γκάφα των ΑΝΕΛ συνεχίζεται:

Αυτό που προκαλεί εντύπωση στην ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων είναι η ομολογία από το κόμμα του Πάνου Καμμένου ότι η συμφωνία με την ΠΓΔΜ – συμφωνία που δεν στηρίζουν οι ΑΝΕΛ- προασπίζει τα εθνικά συμφέροντα!

Το non-paper του Μαξίμου ήταν λες και γράφτηκε από τα γραφεία των ΑΝ.ΕΛ.

Το ύφος-ήθος, η απαίτηση να παραδοθεί η έδρα του βουλευτή λες και έχει εκλεγεί με τον ΣΥΡΙΖΑ και όχι με τους ΑΝ.ΕΛ, οι κατηγορίες περί ανοιχτών λογαριασμών με τη δικαιοσύνη, το γεγονός πως το non-paper φωτογραφίζει 2 επιχειρηματίες σε Πειραιά-Θεσ/κη, όλα αυτά προδίδουν έντονη πανικό, οργή και συναισθηματική φόρτιση στα ανώτατα κλιμάκια του κόμματος των ΑΝΕΛιτών.

Διαβάστε τι αναφέρει το non paper που δόθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου:

«Συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα στον Πειραιά και στη Θεσσαλονίκη, λειτουργώντας για λογαριασμό Μητσοτάκη απεργάζονται εδώ και καιρό σχέδιο νέας αποστασίας.

Είναι προφανές το γιατί.

Η έξοδος από τα μνημόνια, το τέλος της λιτότητας, η ελάφρυνση του χρέους αφαιρεί κάθε επιχείρημα από τον κο Μητσοτάκη που βιάζεται εξάλλου να προλάβει τις εξελίξεις στα ανοιχτά θέματά του με τη δικαιοσύνη.

Είμαστε βέβαιοι ότι δε θα τα καταφέρουν.

Ο Ελληνικός λαός έχει ήδη καταλάβει το σχεδιασμό τους και θα τιμωρήσει τους αποστάτες.

Ο κος Λαζαρίδης καλείται να αποδείξει, με την απόφασή του να παραδώσει την έδρα του, αν αποτελεί ή όχι μέρος του παραπάνω σχεδιασμού».

Η πρώτη αντίδραση του Πάνου Καμμένου μετά την ανεξαρτητοποίηση Λαζαρίδη

Ένα tweet που ερμηνεύεται από τους πολιτικούς συντάκτες ως απάντηση στην ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Λαζαρίδη από τους ΑΝΕΛ, έκανε ο Πάνος Καμμένος.

Μόλις έγινε γνωστή η απόφαση του βουλευτή, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ανέβασε ένα tweet με ένα βίντεο υπό τον τίτλο

“Μαρινάκης: Πέφτει η χούντα σε μερικούς μήνες”.
ΝΔ: Σε πανικό οι ένοικοι του Μαξίμου, συνειδητοποιούν ότι καταρρέουν

Με μια λιτή ανακοίνωση η ΝΔ απαντά στο Μέγαρο Μαξίμου και στα σενάρια περί «σχεδίου αποστασίας» που νωρίτερα έκαναν λόγο κυβερνητικές πηγές.

Τονίζει δηκτικά ότι οι «ένοικοι του Μαξίμου βρίσκονται πλέον σε πανικό, γιατί συνειδητοποιούν ότι καταρρέουν».

«Και όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις… το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη», καταλήγει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της ΝΔ.

Ας σημειωθεί, πως λίγο νωρίτερα, σχολιάζοντας την κίνηση Λαζαρίδη, κυβερνητικές πηγές έκαναν λόγο για «σχέδιο νέας αποστασίας», το οποίο, όπως σημείωναν, «απεργάζονται εδώ και καιρό συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα στον Πειραιά και στη Θεσσαλονίκη, λειτουργώντας για λογαριασμό Μητσοτάκη».

Καλούσαν, τέλος, παράλληλα τον κ. Λαζαρίδη «να αποδείξει, με την απόφασή του να παραδώσει την έδρα του, αν αποτελεί ή όχι μέρος του παραπάνω σχεδιασμού». 


http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2018/06/21_27.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου