''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Το αντάρτικο των Κούρδων ροκανίζει τον τουρκικό στρατό

Ζώνουν τα φίδια πλέον τον Ρ.Τ.Ερντογάν ο οποίος προσπαθεί να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει με τους Τούρκους Στρατιώτες.

Οι Κούρδοι φροντίζουν πλέον να κάνουν «παρέλαση πτώματων» των Τούρκων στρατιωτών και να διαλύουν το ηθικό τους.

Οι Κούρδοι κατέχουν μεγάλες ποσότητες εξελιγμένων θανατηφόρων οπλικών συστημάτων και οι απώλειες των Τούρκων θα αυξηθούν σε αέρα και έδαφος..από εδώ και στο εξής.

Τι αναφέρει το δημοσίευμα:

Το Κέντρο Επικοινωνίας Τύπου του HPG ( ένοπλο τμήμα του PKK) αναφέρει τις δράσεις που οργανώθηκαν στις περιοχές Τσουκούρτσα, Μπαρζάν και Ρίσορ κατά τις τελευταίες δύο ημέρες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα 10 Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν στην περιοχή Μπαρζάν στη νοτιοανατολική Τουρκία στις 11 Μαΐου το πρωί στις 06:30, αναφέρει ο echedoros.

«Oι θέσεις του εχθρού και τα καταφύγια στο λόφο ‘Tepê Xwedê’ καταστράφηκαν, 10 στρατιώτες σκοτώθηκαν. Μετά τη δράση ο τουρκικός στρατός βομβάρδισε την περιοχή με ένα μείγμα οβίδων».

Την ίδια ημέρα σε δράση εναντίον των Τούρκων στρατιωτών στην Τσουκούρτσα σκοτώθηκαν δύο στρατιώτες.

«Οι δυνάμεις μας ξαναχτύπησαν για δεύτερη φορά στις 16:00 την ίδια ημέρα. Ένα από τα καταφύγια του εχθρού καταστράφηκε. Στις 10 Μαΐου το απόγευμα σε δράση κατά του τουρκικού στρατού στην περιοχή Ντεστάνε (Deştanê) σε μάχη που έγινε σκοτώθηκαν 8 στρατιώτες και άλλοι 7 τραυματίσθηκαν».

Συνολικά σε όλες τις δράσεις σκοτώθηκαν 24 Τούρκοι στρατιώτες, καταλήγει το δημοσίευμα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου