''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Αστυνομικοί πήγαν να κόψουν κλήση σε αυτό το αυτοκίνητο! Αυτό που ακολούθησε ήταν ξεκαρδιστικό!



Το συμπέρασμα της ιστορίας είναι ότι οι Καναδοί έχουν χιούμορ. Και οι πολίτες και οι αστυνομικοί. Οι οποίοι κάνουν φάρσες ο ένας στον άλλον! Κι όλα αυτά, σε θερμοκρασίες (πολύ) υπό το μηδέν.
Ένας 33χρονος ονόματι Simon Laprise, ξυλουργός στο επάγγελμα, μία όμορφη τσουχτερή μέρα, λέει «τι να κάνω; δεν πάω να παίξω με το χιόνι;». Και πήγε. Κι ενώ ο κανονικός κόσμος παίζει χιονοπόλεμο ή φτιάχνει χιονάνθρωπο, αυτός είπε να φτιάξει ένα αμάξι από χιόνι. Και μάλιστα, όχι ένα οποιοδήποτε αμάξι. Ένα DeLorean DMC-12 από το «Επιστροφή στο Μέλλον». Αν και κάποιοι είπαν ότι το αποτέλεσμα περισσότερο έφερνε σε Toyota Supra…

snow car police simon laprise montreal canada 5a61a832efaa8 700
…αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας.
Που λέτε, λοιπόν και το αυτοκίνητο έφτιαξε και σε σημείο που παρκάρετε το έφτιαξε και τον σκοπό του -σχεδόν- πέτυχε. Είχε πρόγραμμα.
Όλα αυτά, όμως, ο γίγαντας δεν τα έκανε για να μας δείξει την καλλιτεχνική του κλίση. Όχι. Ήθελε απλά να τρολάρει τα γκρέιντερ που λίγη ώρα μετά θα περνούσαν για να καθαρίσουν τον χώρο και θα αναγκάζονταν να κορνάρουν ή και να καλέσουν την αστυνομία.
Αυτό ήταν και το επόμενο σχέδιο στο διαβολικό του μυαλό: Να έρθει η αστυνομία και να του ρίξει κλήση!

Έτσι και έγινε, ή μάλλον κάπως έτσι. Γιατί, δύο αστυνομικοί είδαν το παράνομα σταθευμένο «αυτοκίνητο», το πλησίασαν για να γράψουν τον ασυνείδητο οδηγό, αλλά κάπου εκεί συνειδητοποίησαν ότι το αμάξι ήταν απλά χιόνι. Κι όλο αυτό ήταν απλά μία πλάκα. Έτσι το πήραν κιόλας. Στην πλάκα. Γι’ αυτό και, αντί για κλήση, του άφησαν ένα σημείο που έγραφε: «Μάς έφτιαξες το βράδυ!».

snow car police simon laprise montreal canada 2 5a61a0bd6570f 700

Δείτε και τα πειστήρια για να καταλάβετε πως τόση ώρα δεν σας κάνουμε πλάκα. Στον Καναδά βέβαια, από πλάκα άλλο τίποτα:




ratpack.gr
https://www.pentapostagma.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου